Primjećujete li svugdje brojeve 11:11? Evo šta to znači

Primjećujete li svugdje brojeve 11:11? Evo šta to znači

 

 

“Sada je 11:11, zaželi želju!” Svi smo već imali prilike čuti ovu izjavu. Oni koji su prihvatili ideju da je 11:11 vrijeme kad je potrebno zaželjeti želju, sve češće počinju primjećivati ovaj skup brojeva pa i na dnevnoj osnovi.

To im svaki dan služi kao podsjetnik da pošalju namjeru u svemir.

 

 

Neki su počeli vjerovati kako je taj trenutak vrijeme kada primamo duboku duhovnu poruku od naših duhovnih vodiča, anđela ili višeg sebe.

Kažu da se ovaj numerički fenomen događa da nas podsjeti na sinkronicitet između naše unutarnje svijesti i našeg vanjskog svijeta.

 

 

Ova pojava zakona privlačnosti pomaže nam ostati prisutnim i svjesni naših misli i osjećaja u ovo vrijeme kozmičke smjene na Zemlji.

 

 

Ona može poslužiti kao podsjetnik da postoji nešto ili netko veći od nas u kome možemo tražiti smjernice i mudrost kad god se osjećamo da nam je u životu teško, kad smo prestrašeni ili izgubljeni.

Doreen Virtue, poznati anđeoski terapeut i navodni medij između našeg svijeta i duhovnog svijeta, kaže kako primjećivanje brojeva koji se ponavljaju, pogotovo 11:11, znači da se treba usredotočiti na postavljanje pozitivnih misli u tom trenutku, jer postoji veća vjerojatnost da će vas vaši anđeli nagraditi manifestacijom te namjere.

Ona brani svoju izjavu povijesnim primjerom: “Drevni grčki filozof Pitagora je bio prvi koji je tvrdio da brojevi sadrže vibracijska svojstva. On je poučavao kako je cijeli univerzum matematički precizan.”

 

 

Prema nekim interpretacijama majanskog kalendara, 21. prosinac 2012 u 11:11 bio je početak preokreta u svijesti, iz mračnog doba u zlatno doba (doba Vodenjaka).

Mnogi iscjelitelji i duhovni vođe na Zemlji vjeruju da ovaj značajan skup brojeva predstavlja poruku velikih iscjelitelja da povratimo našu povezanost i usklađenost sa Zemljom; da povratimo ravnotežu.

U ovo doba promjene, možda nam svemir šalje pojave kao što je primjećivanje broja 11:11 kako bi nam poslužile kao podsjetnik da budemo prisutni i pošaljemo iscjeljujuće namjere za više dobro svih živih bića.

 

 

 

Što više počnemo primjećivati takve slučajeve, više pozitivnih vibracija možemo poslati natrag u svemir. Puno sitnih pozitivnih afirmacija može napraviti veliku stvar.

Događa li se to sinkronicitet u vašem životu?

“Ako želite pronaći tajne svemira, razmišljajte u terminima energije, frekvencije i vibracije.” – Nikola Tesla

 

 

 

 

 

atma

 2,607 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *