PRIJE 28 GODINA PRESTALA JESTI ŠEĆER: DANAS IMA 70 I NIKO NE VJERUJE KAKO IZGLEDA

PRIJE 28 GODINA PRESTALA JESTI ŠEĆER: DANAS IMA 70 I NIKO NE VJERUJE KAKO IZGLEDA

 

Slikovni rezultat za carolyn hartz

 

 

Carolyn Hartz iz Austrije inspiracija je ženama širom svijeta zbog svog nevjerovatnog izgleda kojeg može zahvaliti zdravim životnim navikama.

 

 

 

 

Pixabay

 

 

 

 

 

Carolyn ima, vjerovali ili ne, 70 godina i izgleda bolje od većine upola mlađih žena. Ova majka troje djece prije 28 godina potpuno je izbacila šećer iz svoje prehrane te svojim primjerom želi i druge potaknuti da učine isto. Osnovala je firmu naziva SweetLife koja se bavi proizvodnjom “sugar free” hrane i dodataka prehrani, piše knjuge i dijeli savjete o prehrani.

 

 

Slikovni rezultat za carolyn hartz

 

 

– Mnoge žene starije od 50 godina misle da je nemoguće održati određenu kilažu i oblik tijela nakon 50. godine života. Razgovarala sam i s mnogim 40-godišnjakinjama koje su rodile i razmišljaju isto – rekla je za Daily Mail.

 

 

 

 

 

– Istina je da se metabolizam usporava što ste stariji, no to samo znači da morate preuzeti kontrolu, truditi se malo više i raditi zdrave izbore”, tvrdi ona. “Mislim da je bitno paziti na vrstu i količinu hrane koju jedete. Kada jedete bez promišljanja, to rezultira nepotrebnim debljanjem – dodaje.

 1,692 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *