PRED SPAVANJE POMIJEŠAJTE OVA DVA SASTOJKA I PROBUDIT ĆETE SE SVJEŽI I NASPAVANI

PRED SPAVANJE POMIJEŠAJTE OVA DVA SASTOJKA I PROBUDIT ĆETE SE SVJEŽI I NASPAVANI

Tokom dana vaše tijelo naporno radi i noću mu treba san da bi se regeneriralo. Ako se vi svakog jutra budite umorni i neraspoloženi, ova jednostavna mješavina garantuje kvalitetan san i odmorno tijelo.

 

 

Postoji jednostavan recept od svega dva sastojka zbog koga ćete prespavati noć i ujutro se probuditi svježi. Treba vam samo pet kašičica organskog sirovog meda i kašičica himalajske soli. To dobro promiješajte i smjestite u staklenu teglu.

 

Najbolje je da odnos meda i soli bude 5:1, ali i to možete prilagoditi svom ukusu ako vam tako ne odgovara. Sve što treba da uradite jeste da malo ove mješavine svake večeri pred spavanje stavite ispod jezika, i pustite da se rastopi, prenosi Žena.rs.

 

 

 

Ovo funkcionira jer himalajska so sadrži preko 80 minerala i elemenata koji su potrebni vašem tijelu za različite procese i koji pomažu tijelu da se preko noći oporavi. S druge strane, med sadrži glukozu koja ćelije puni energijom. Uz sve to, ova mješavina poboljšava lučenje seratonina pa ćete se ljepše odmoriti i oporaviti tijelo.

 1,510 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *