Pomrčina Sunca i mlad Mjesec 21.06. – Više ništa neće biti isto!

Pomrčina Sunca i mlad Mjesec 21.06. – Više ništa neće biti isto!

Sunce ulazi u Raka 20.06. i počinje ljeto, a odmah nam se događaju i velika iznenađenja povodom totalne pomrčine Sunca i mladog Mjeseca. Pomrčina Sunca 21.6. može mnogim osobama promijeniti sudbinu, a taj utjecaj će se osjećati narednih pola godine. Pomrčina je na nultom stupnju Raka što ukazuje na novi početak, promjenu i veliku energiju. Kompletni preokret, novi pogled na ljude i svijet je pred nama. Više ništa neće biti isto.

Sunce ulazi u Raka 20.06. i ljeto počinje, slijedi nam pokretanja novih životni tokova. Kako je Rak emotivan i predstavlja obitelj, promjene će se najviše odnositi na partnera, obitelj i sve što zadire u emocije.

Mnoge osobe će imati pravu priliku da ispune želje i ciljeve na koje čekaju već odavno. Ova pomrčina nosi pozitivnu energiju i šansu da radite na vašim potrebama. Mnoge osobe mogu poželjeti otkriti svoje porijeklo, odakle potječu i kakva je njihova karma.

Ako se dogodi nešto što vas može zabrinuti i iznervirati – ne brinite, to je nešto što treba se transformirati ili vam se trebaju otvoriti neke nove i bolje mogućnosti. Kako se pomrčina događa na nultom stupnju Raka, onda nam to određuje neki novi početak, promjenu, novu karmu i veliku energiju. Više ništa neće biti isto, novi preokret i pogled na ljude i cijeli svijet je pred nama.

Sve dok radimo na sebi i želimo se mijenjati, ovaj aspekt ne bi vas trebao zastrašivati. Velika netrpeljivost može se ispoljavati prema autoritetima, ocu, šefu, mužu, nadređenima. Ogromna muška energija bi mogla poljuljati neke stavove i planove. S ovom pomrčinom se pokreću sasvim nove stvari.

Kako se kod pojedinačnih znakova mogu odraziti efekti pomrčine?

 

 

 

OVAN

Dragi Ovnovi, kod vas ova pomrčina pada u vaše četvrto polje pa se možete suočiti sa sudbinskim događanjima kada je obitelj u pitanju. Veliko iznenađenje je na pomolu.

Naglašena je i strast s partnerom. Slobodni pronalaze ljubav.

 

 

 

 

BIK

Dragi Bikovi, kod vas se ova pomrčina događa u vašoj trećoj kući koja je simbol komunikacije pa se sada možete potruditi da neke stvari promijenite. Odlučili ste se predstaviti u boljem svjetlu.

Mnogi Bikovi bi mogli potražiti bolji posao i bolje raspolagati s financijama. Bitno je da promijenite način komunikacije.

 

 

 

 

BLIZANCI

Dragi Blizanci, vama se ova pomrčina Mjeseca događa u vašem drugom polju što se odnosi na financije. Moguće su promjene na poslu kod vas ili partnera, što vas može pogoditi.

Nemojte se živcirati jer sve možete diplomatski riješiti i ostvariti zacrtane ciljeve. Čekajte mirno svojih 5 minuta.

 

 

RAK

Dragi Rakovi, kod vas se i događa ova pomrčina Sunca što će vam donijeti veliku moć. Mnogi Rakovi nadilaze sebe, prestaju s osjećajima srama.

Pomrčina u prvoj kući naglašava vaš identitet, osobni doživljaj sebe i to kako vas drugi vide. Ovo je mjesec vaše vladavine pa je najbolje da učinite nešto što će vas učiniti sretnim.

 

 

 

LAV

Dragi Lavovi, kod vas se ova pomrčina događa u vašem dvanaestom polju koje se odnosi na psihu, dušu, sudbinu.

Ova pomrčina pojedinim Lavovima može preokrenuti sudbinu dok pojedini mogu poželjeti zasjati u društvu. Želja da se pokažete u najboljem sjaju vas jednostavno gura naprijed. Bitne promjene su pred vama.

 

 

 

 

DJEVICA

Drage Djevice, kod vas se ova pomrčina događa u vašem jedanaestom polju koje je vezano za prijatelje, veze, klubove, timove pa bi mogli poželjeti riješiti se nekih veza koje vam stvaraju toksične situacije.

Mnoge Djevice mogu se i učlaniti u neke grupe, steći nove prijatelje i okrenuti novu stranicu u životu.

VAGA

Drage Vage, kod vas se ova pomrčina događa u vašem desetom polju karijere, uspjeha, roditelja. Kako je mlad Mjesec u Raku, obitelj će biti jako važna pa se i tu nešto događa.

Bitan vam je uspjeh u karijeri i pomak na društvenoj ljestvici, a da ne bude monotono, moguća su i neka ogovaranja na poslu.

 

 

 

 

ŠKORPION

Dragi Škorpioni, kod vas se ova pomrčina događa u vašem devetom polju što je bitno za poslove sa strancima, inozemstvo, religiju, filozofiju i putovanja pa ako tu imate neke probleme, trebate se suočiti s njima i rješti ih.

Kako je mlad Mjesec, možete biti ranjivi. Moguće su promjene na poslu.

 

 

 

 

STRIJELAC

Dragi Strijelci, kod vas se ova pomrčina događa u vašem osmom polju koje se odnosi na strahove, regeneraciju i smrt.

Kako je tu i mlad Mjesec onda nema mjesta za strah, već se trebate suočiti sa svojim unutrašnjim stanjima. Prepustite se univerzumu jer možete biti oslobođeni mnogih blokada i strahova.

 

 

 

JARAC

Dragi Jarci, vama se ova pomrčina Sunca događa u vašoj sedmoj kući koja je povezana s partnerima u ljubavi, kao i poslovnim partnerima. Promjene su na pomolu, posebno kod osoba koje imaju klimave veze. Netko će vas možda testirati.

Željni ste promjena pa vas može nervirati i voljena osoba ali vi ste joj spremni pomoći da izađe iz neke svoje drame.

 

 

 

 

VODENJAK

Dragi Vodenjaci, kod vas se ova pomrčina događa u vašem šestom polju koje je povezano sa svakodnevnim poslovima, poslom i zdravljem pa možete imati promjene u tim sferama. Mogući su problemi na poslu.

Pojedine osobe mogu imati i financijsku krizu koja je trenutna pa ne trebate brinuti. Novac stiže ubrzo.

 

 

 

 

RIBE

Drage Ribe, kod vas se ova pomrčina događa u vašem petom polju ljubavi, djece, sporta, kreativnosti i veza. U tim sferama moguća su neka neugodna događanja i trzavice.

Pojedine Ribe mogu imati probleme kada su u pitanju posao i financije.

Sretno u svemu!

 

 

 

 

Željka Knežević

 2,409 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *