NEVJEROVATNO POLICIJSKO NASILJE U AUSTRALIJI! ZBOG MASKE DAVE DJEVOJKU NA ULICI … POLICAJAC PRILAZI MIRNOM ČOVJEKU SA LEĐA I BACA GA NA ZEMLJU, ON LEŽI, NE MRDA (VIDEO)

NEVJEROVATNO POLICIJSKO NASILJE U AUSTRALIJI! ZBOG MASKE DAVE DJEVOJKU NA ULICI … POLICAJAC PRILAZI MIRNOM ČOVJEKU SA LEĐA I BACA GA NA ZEMLJU, ON LEŽI, NE MRDA (VIDEO)

Svakodnevno smo svedoci novih brutalnih napada australijske policije na svoje građane a u poslednjih nekoliko dana čini se kao da je to nasilje eskaliralo, tačnije kao da je i sama policija dobila naređenje da se iživljava nad svojim narodom.

Prvi video klik dug 12 sekundi koji je počeo da kruži društvenim mrežama u Sredu uveče prikazuje neidentifikovanog muškarca koji mirno razgovara sa pripadnicima viktorijanske policije na železničkoj stanici Flinders Street.

Kako se može i videti na snimku, tom čoveku sa leđa prilazi drugi policajac i bez ikakvog razloga ga toliko snažno baca na pod da čovek ostaje bez svesti.

Načelnica vitktorijanske policije Shane Patton u svojoj izjavi koju je dala na konferenciji za novinare povodom tog događaja pokušala je sramno da opravda ovakvo nasilje: ,,Uvek postoji zašto i zato kada je reč o ovakvim slučajevima, a kontekst je ovde najbitniji, ne mogu da budem ponosnija na policiju koja brilijantno radi svoj posao”- rekla je ona uprkos snimcima koji pokazuju sasvim suprotno.

Drugi video snimak koji se pojavio u toku večeri pokazuje policajca koji doslovno davi, guši mladu devojku golim rukama dok se ona bori za vazduh i pokušava da dozove njegove kolege kako bi ga sprečili da je ubije.

Jedno je sigurno, ceo svet nikada neće biti kao što je bio pre a zemlja ,,slobode” za koju je važila Australija, odavno je prestala da bude takva.

 1,785 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *