POLICIJA I VATROGASCI IZ OVE ZEMLJE TUŽE GUVERNERA ZBOG OBAVEZNE VAKCINACIJE (VIDEO)

POLICIJA I VATROGASCI IZ OVE ZEMLJE TUŽE GUVERNERA ZBOG OBAVEZNE VAKCINACIJE (VIDEO)

Policija i vatrogasci u Oregonu tuže guvernera i državu nakon što je naloženo da državni radnici moraju primiti vakcinu protiv COVID -a.

KOIN-TV izveštava da je tužbu pokrenuo Oregonski bratski red policije(Oregon Fraternal Order of Police), kao i državni vojnici i vatrogasci u vazdušnoj bazi Nacionalne garde Kingsley Field.

Guvernerka Kate Brown nedavno je donela odluku da je obavezna vakcina protiv covid-a za radnike u javnom sektoru, kao i ponovno uvođenje obavezne maske za sve, i koja je zbog toga bila oštro kritikovana jer se te obaveze protive logici i nauci.

 

 

 

 

Policajci i vatrogasci žele da sudija odbaci Brown-ovu odluku jer ona ugrožava prava radnika koji mogu da ostanu bez posla ukoliko se ne vakcinišu protiv Covid-a.

Prošle nedelje jedan policajac iz Oregona stavljen je na odsustvo zbog objavljivanja videa na društvenim mrežama obećavši da će se oglušiti o ovu obavezu koja se tiče obavezne vakcine.

“Zakleo sam se da ću se pridržavati Ustava Sjedinjenih Država, zaštititi slobodu ljudi koji plaćaju moju platu”, rekao je Zachary Kowing u videu i dodao “Ne radim za svog guvernera nego za ljude.”

 

 

 

 

Nulta Tačka/InfoWars

 939 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *