Podsjećanje na 2021: BILI SU VAKCINISANI PO TRI PUTA?! CIJELA PORODICA IZ LESKOVCA JE PREMINULA U ROKU OD 10 DANA!

Podsjećanje na 2021: BILI SU VAKCINISANI PO TRI PUTA?! CIJELA PORODICA IZ LESKOVCA JE PREMINULA U ROKU OD 10 DANA!

Cela porodica iz Leskovca, majka, otac i ćerka, zavijena je u crno, nakon što su sva tri člana preminula za 10 dana. Najpre je preminula majka, zatim ćerka, a juče i otac. Pretpostavlja se da su svi preminuli od korona virusa.

Familija koja sahranjuje i sedamdesetšestogodišnjeg oca, glavu kuće, skrhana bolom i u šoku. Takođe i komšije.

– Ne mogu da verujem da sam ih pre dve nedelje sve tu videla srećne, nasmejane, okupljene u dvorištu na porodičnom ručku, igrali su se sa unučićima. A onda je krenuo pakao – priča sva u suzama komšinica iz Hisarske ulice.

NAJNOVIJI INTERVJU IZ BUNKERA! MARIO ZNA I MIROSLAV PAROVIĆ O ONOME O ČEMU MALO KO SME DA PRIČA!

Zbog sumnje da imaju koronu, iako su tri puta bili vakcinisani, svi su se testirali, a rezultati su najpre pokazali da je pozitivna pedesetsedmogodišnja ćerka. Sa pridruženim bolestima, ona je preminula u niškoj bolnici 23. oktobra.

– Majci (75) je prestalo da kuca srce nedelju dana ranije. Njen muž, već je imao obostranu upalu pluća, ali tada nije bio u bolnici, doktor ga je poslao kući. Kada mu se stanje pogoršalo, otišli smo privatno da se pregleda, tada mu je ustanovljen kovid i tek tada je primljen u bolnicu i bio je na bolničkom lečenju. Žena je umrla od brige i stresa za detetom i mužem. Umro je ne znajući ni da mu je ćerka umrla – rekao je njegov unuk.

 

 

 

 

NultaTačka/SrbinInfo

 1,792 total views,  4 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *