Podaci otkrivaju: 100% smrtnih slučajeva od C19 u Kanadi uzrokovano mRNK vakcinama

Podaci otkrivaju: 100% smrtnih slučajeva od C19 u Kanadi uzrokovano mRNK vakcinama

Novi podaci pokazuju da je 100% smrtnih slučajeva od COVID-a u Kanadi uzrokovano mRNA vakcinama koje su populaciji nametnuli Trudoov režim i Big Pharma.

Broj smrtnih slučajeva od Covida u Kanadi se udvostručio 2022. godine sa 85% vakcinisane populacije.

Health Canada izveštava o smrti od Covida iz nedelje u nedelju, počevši od početka pandemije 2020.

 

 Podaci otkrivaju: 100% smrtnih slučajeva od COVID-a u Kanadi uzrokovano mRNK vakcinama

 

U 2020. godini, ukupan broj smrtnih slučajeva od Covida prijavljenih Agenciji za javno zdravlje Kanade po provincijama i teritorijama bio je 9.225.

U 2021. godini, pošto su vakcine postale dostupne Kanađanima između januara i jula, broj smrti od Covida nije se smanjio tokom godine. Umesto toga, cifra se malo povećala na 9.934.

A 2022. godine, sa otprilike 85% vakcinisane populacije u januaru i dominantnom manje smrtonosnom varijantom Covid-a, smrtni slučajevi Covida su ponovo porasli.

 

 

Tokom 2022. godine, podaci Health Canada pokazuju 15.844 smrtnih slučajeva od Covida – skoro duplo više od broja smrtnih slučajeva u 2020. kada su građani bili „nezaštićeni“.

Više od polovine ovih prijavljenih smrtnih slučajeva između 2020. i 2022. bilo je među Kanađanima starijim od 80 godina.


Health Canada više ne daje podatke o smrti prema statusu vakcinacije. Kao takav, ne postoji način da se dešifruje koji su smrtni slučajevi 2022. bili među vakcinisanim populacijama, a koji među nevakcinisanim.

 

 

Zdravstvena agencija pokazuje ukupne procente smrtnosti prema statusu vakcine od početka uvođenja vakcine u decembru 2020. Ovi podaci otkrivaju da se nešto više od polovine svih smrtnih slučajeva od Covida dogodilo među onima koji su primili barem jednu Covid vakcinu.

Mejntrim mediji su stvorili histeriju oko Delta varijante 2021. godine, pošto je upravo vakcinisana populacija saznavala da nije imuna od zaraze – ili smrti od – Covida.

Podaci sugerišu da je varijanta Delta bila zaraznija od prethodno dominantne Alfe, ali manje smrtonosna. Štaviše, istraživanja pokazuju da je varijanta Omicron – koja je postala dominantna 2022. – čak manje smrtonosna od Delte.

Višak smrtnih slučajeva je termin koji pokazuje da li je region imao više ili manje smrtnih slučajeva nego što se očekivalo, s obzirom na demografiju i istorijske trendove. Slika pomaže da se izračuna pravi uticaj zdravstvene krize.

Podaci kanadskog zdravstva pokazuju da je 2022. godine do 27. avgusta bilo 13.940 smrtnih slučajeva.

U istom periodu 2021. godine, ukupan višak umrlih bio je 10.406. U 2020. ukupno je bilo 8.057.

Drugim rečima, kako se procenat Kanađana „vakcinisanih“ protiv Covida povećavao, tako se povećavao i ukupan višak smrtnih slučajeva i smrtni slučajevi od Covida.

NultaTačka/TheCounterSignal

 568 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *