Pobjeda nad zlom! Beba kojoj je odbijena transplantacija srca zbog toga što nije vakcinisana ipak će dobiti novo srce!

Pobjeda nad zlom! Beba kojoj je odbijena transplantacija srca zbog toga što nije vakcinisana ipak će dobiti novo srce!

Majka deteta rekla je da je doktor zahtev za vakcinisanje izrazio rečima „ja sam taj koji kaže da je vakcinacija obavezna“

Lekar dečije bolnice Vanderbilt uslovljavao je transplantaciju srca šestomesečnoj bebi pristankom roditelja da je vakcinišu, što su oni odbijali iz verskih i medicinskih razloga.

„Danas sam razgovarao s bebinom majkom. Rekla mi je da je dr David Berl taj koji zahteva da se beba vakciniše, inače neće dobiti neophodni transplant. Bebino srce otkazuje i potrebna joj je naša pomoć“, napisao je Robi Starbak na Tviteru.

 

 

 

 

Nekoliko dana nakon niza apela roditelja i javnosti da se sistem suprotstavi mogućem ubistvu deteta od strane doktora koji odbija da je operiše pritisak je urodio plodom i beba je stavljena na listu za transplantaciju organa.

 

 

 

In her post, Hannah claimed that a transplant team at the hospital gave her and Clint "an ultimatum that if we did not give August a series of vaccines they would keep him off the transplant list."

 

Bebina majka istakla je ljubaznost ostatka kardiološke ekipe iz bolnice Vanderbilt. Rekla je da je dr Berl zahtev za vakcinisanje izrazio rečima „ja sam taj koji kaže da je vakcinacija obavezna“.

NOVI INTERVJU IZ TUNELA! EKSKLUZIVNI SNIMAK NLO-a IZNAD NAŠIH GLAVA

https://nypost.com/2022/06/29/dying-baby-approved-for-heart-transplant-after-parents-fight-vaccine-mandates/

 

 

NultaTačka

 1,013 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *