Pilot američke aviokompanije “American Airlines” je imao srčani udar u toku leta – Krivi vakcinu i one koji su ga natjerali da se vakciniše

Pilot američke aviokompanije “American Airlines” je imao srčani udar u toku leta – Krivi vakcinu i one koji su ga natjerali da se vakciniše

Pilot American Airlines-a Bob Snou osudio je Bajdenovu administraciju i Federalnu upravu za vazduhoplovstvo zbog prisiljavanja pilota da prime vakcine protiv Covid-a dok su vakcine imale samo odobrenje za hitnu upotrebu.

Snou, koji veruje da je ogroman srčani udar koji je pretrpeo prošle godine izazvan eksperimentalnom mRNA vakcinom, kritikovao je Bajdenov režim tokom pojavljivanja u utorak uveče u emisiji Takera Karlsona Tonight.

Infowars.com izveštava: 2022. godine Snou je doživeo srčani udar samo šest minuta nakon što je sleteo komercijalnim letom sa 200 putnika na aerodrom Dallas-Fort Wort.

Što se tiče srčanog udara ​​koji je pretrpeo dok je bio na poslu, Snou je rekao Karlsonu: „Nisam imao nikakav kontakt ni sa kim ni sa FAA ni sa kompanijom da me pita ili da istraži šta mi se tačno desilo u vezi sa srčanim zastojem koji sam iskusio dok sam bio u pilotskoj kabini”.

Glavni pilot avio-kompanije rekao je da je njega i njegove saradnike FAA „tretirala kao džinovske zamorce“ i da vlada nije uspela da „brine o našoj bezbednosti“.

Rekao je Takeru: „Kontaktirali su me piloti koji su imali problema nakon vakcinacije. Znam za jednog od mojih bivših saradnika koji je, nažalost, preminuo od posledica primanja vakcine, i to je nešto za šta će biti potrebna dugotrajna istraga da bi se to otkrilo“.

Završavajući svoj intervju, pilot je rekao Amerikancima da će proći više vremena pre nego što zaista saznamo kakvi će „problemi“ doći kao posledica „bezumnog programa vakcinacije koji je nametnut Amerikancima i populaciji širom sveta“.

Infovors je predstavio video poruku Snoua u kompilaciji postavljenoj na Banned.video ubrzo nakon njegovog srčanog udara 2022.:

Nulta Tačka/NewsPunch

 578 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *