Ovo su znakovi koji otkrivaju nesretno udanu ženu

Ovo su znakovi koji otkrivaju nesretno udanu ženu
GOTOVO svaka žena, prije ili poslije, poželi se skrasiti s jednim muškarcem.
No bile vi udate ili ne, sigurno već znate da brak ne znači nužno i sreću. Naravno, često je i to slučaj, no postoje i mnoge nesretno udane žena. Neke od njih to kažu javno, no neke baš i nisu spremne priznati to ni svom partneru, a ponekad ni same sebi. Ipak, postoje određeni znakovi koji ukazuju da je žena nezadovoljna u braku, a to su sljedeći:
1. Manje priča: Kad žena smanji komunikaciju sa suprugom ili je svede na minimum, to je definitivno znak da je nešto muči.
2. Brzo plane: Nesretne žene uvijek su “na rubu” pa lako zgube živce i zbog najmanje sitnice.
Slikovni rezultat za zena
3. Stalno je umorna: Jedno istraživanje otkrilo je da žene u nesretnim brakovima imaju niži nivo hormona kortizola, što kao nuspojavu, između ostalog, ima i kronični umor.
4. Odbija seks: Žena koja je u braku nesretna, često će i izbjegavati suprugove dodire, pogotovo pod pokrivačem.
5. Ima tajne: U braku za tajne nema mjesta, a čim se one pojave, to znači da je netko nezadovoljan.
6. Gubi povjerenje: Brak se temelji na međusobnom povjerenju, a nedostatak istog može značiti da ćete ga samo pokvariti.
7. Ne obraća pažnju: Kada žena izgubi interes za svog supruga, onda ne može ni biti sretna s njim.
8. Ima nove interese: Ako žena stalno traži nove razloge da bi bila što dalje od supruga, od hobija do izlazaka s prijateljicama, onda u tom braku nešto ne valja.
9. Razmišlja samo o sebi: Žene koje su u braku nesretne često znaju postati sebične. Osobni interesi postaju im sve važniji, a za partnerove želje i potrebe prestaje ih biti briga.
10. Mijenja izgled: I iznenadna promjena boje kose, frizure ili načina odijevanja mogu biti znak da je žena nesretna u braku i da je spremna okrenuti novu stranicu u životu.
izvor: index

 1,050 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *