Ovo su stvari koje najviše privlače muškarce (a mnoge žene ih ne vole)

Ovo su stvari koje najviše privlače muškarce (a mnoge žene ih ne vole)

Pronašli smo nekoliko istraživanja koja dokazuju da atraktivnost ne ide uvijek ruku pod ruku s besprijekornošću.

 

Možda u to ne vjerujemo, ali upravo nas ti naši mali ‘nedostatci’ čine atraktivnijima i privlačnijima. Pronašli smo nekoliko istraživanja koja dokazuju da atraktivnost ne ide uvijek ruku pod ruku s besprijekornošću.

Istraživanja su potvrdila da ovih 7 neobičnih stvari luđački privlače muškarce.

 

1. Znoj

Nakon znojenja u teretani, većina nas samo se želi baciti u tuš. I ruku na srce, malo koja žena si je privlačna nakon napornog vježbanja, I dok znoj možda nije najugodniji, znanstvenici tvrde da je muškarcima to privlačno. Razlog leži u feromonima…

 

iStock 996765796

2. Zarazni osmijeh

Psiholozi kažu da, ako susretnemo nekoga tko nas uspije iskreno nasmijati, romantični odnos s tom osobom može imati pozitivan ishod. Širok i iskren ženski osmijeh privlači muškarce koji u njemu vide pozitivan signal za prilaženje i započinjanje razgovora, a žene sa smislom za humor i zaraznim osmijehom imaju puno više uspjeha od onih namrgođenih.

 

3. Naočale

Sada ne morate nositi naočale samo kad čitate. Istraživanja su pokazala da su muškarcima žene s naočalama privlačnije i seksi.

 

4. Svijetli tragovi

I dok mi svim silama želimo sakriti tragove neujednačenog tena nakon sunčanja, čini se, ako je vjerovati znanstvenicima, to muškarcima itekako privlačno. U čemu je fora? Naime, njima se ti dijelovi kože čine nježnima i tjeraju ih da ih dodirnu… Svašta 🙂

iStock 688015419
Foto: Istock Ono što žene smatraju svojim manama, njima je jednostavno neodoljivo.

5. Razbarušena kosa

Pomalo razbarušenu kosu, neurednu punđu i prirodne valove, muškarci se, kažu stručnjaci, ne boje da će uništiti ako zagrle ženu. Osim toga, izgledaju prirodnije od složene frizure gdje je svaka dlaka na svom mjestu.

 

6. Manje šminke

Nedavno istraživanje pokazalo je da muškarci daju prednost ženama koje se šminkaju nenapadno. Čini se da je ‘manje je više’ uvijek dobitna formula.

 

7. Trbuščić

Znanstvenici kažu da je najvažnije obratiti pažnju na proporcije tijela. Istraživanja su pokazala da su muškarci koji su gledali slike žena s figurom pješčanog sata osjetili više impulsa u dijelovima mozga odgovornima za užitak.

 

 

 

 

 

zivim.hr

 1,521 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *