OVO SU ČETIRI STVARI KOJE TREBAMO REĆI RODITELJIMA PRIJE NEGO ŠTO BUDE KASNO

OVO SU ČETIRI STVARI KOJE TREBAMO REĆI RODITELJIMA PRIJE NEGO ŠTO BUDE KASNO

Ove četiri rečenice su četiri istine koje roditelji zaslužuju čuti, a mi ih tako rijetko izgovaramo.

 

 

1. Mislim na vas svaki dan.

Čak i kad sam najviše zaposlena i i kada mi je dan kaotičan, uvijek ste mi negdje u mislima. Možda se ponekad čini kao da se ne trudim dovoljno održavati kontakt s vama, ali uvijek mislim na vas.

 

2. Zaista cijenim sve što ste napravili za mene.

Ne govorim to dovoljno često, ali zaista sam zahvalna na baš svemu što ste napravili za mene. Ni najmanje sitnice nisu prošle neprimijećeno i u sebi nikada ne zaboravim reći hvala na tome, i onda kada to ne kažem direktno vama. Cijenim od srca svaki vaš čin dobrote zato što znam da me volite više od svega na svijetu.

 

 

3. Volim vas.

Sretna sam što ste tu uz mene i što podupirete moje odluke i želje. I kada vas više ne bude, imat ću snage nastaviti dalje upravo zbog vas. Volim vas i nikada nemojte to zaboraviti, prenosi Zadovoljna.hr.

 

 

4. Znam koliko ste toga žrtvovali za svoju djecu.

I znam da su te žrtve ponekad bile vrlo teške. Imati djecu znači staviti ih ispred sebe; znači staviti potrebe djeteta ispred vlastitih i uvijek donositi odluke na temelju onoga što je najbolje za dijete. Molim vas, nemojte nikada sumnjati u to da ne cijenim čega ste se sve odrekli kako bih ja imala bolji život.

 1,558 total views,  4 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *