Ovo su 4 najsretnija dana u maju 2022

Ovo su 4 najsretnija dana u maju 2022

Horoskop otkriva 4 najsretnija dana u svibnju/maju 2022. godine! Ovo su najpovoljniji aspekti planeta, evo kakve dobre stvari vas očekuju!

Astrolozi ističu da je svibanj/maj mjesec novih nada i mogućnosti, mjesec u kojem je moguće napraviti promjene nabolje. Tri planeta će to omogućiti – Mars, Venera i Jupiter.

Nažalost, Jupiter će se preseliti u Ovna onog dana kada se Merkur počne kretati retrogradno, tako da ćemo pozitivan efekt od ovog događaja vidjeti samo na duži rok. Što se tiče prelaska Marsa i Venere u znak Ovna, odnosno Bika, čeka nas mnogo ugodnih događaja.

Evo o kojim datumima je riječ:

4. svibanj/maj – kiša meteora Eta Aquariids

Prvi vrlo svijetao i pozitivan dan je 4. svibanj/maj. Upravo ovaj dan bit će vrhunac kiše meteora Eta Aquariids, a to je savršeno vrijeme za planiranje. 5. svibnja/maja također možete donositi važne odluke, ali je bolje da to radite vrlo pažljivo, promišljeno.

Ovaj period će biti povoljan za komunikaciju, što može donijeti mnogo uspjeha i novih mogućnosti. Ovaj dan je dobar da se iskupite, ispričate ako ste nekog povrijedili kao i da tražite oproštaj za greške iz prošlosti.

Velika je vjerojatnost da će vam ljudi oprostiti.

5. svibanj/maj – datum ogledala

Današnjim danom vlada broj 5, koji simbolizira simetriju i jednakost. Datum ogledala u svibnju/maju je dan koji donosi sreću u svakom smislu, bilo da je to nešto novo, tek započeto ili ne.

Ovog dana se maksimalno posvetite svemu što vam je bitno – poslu, ljubavi, komunikaciji, radu na sebi…

24. svibanj/maj – Mars ulazi u Ovna

Ovo je jedan od ključnih dana u svibnju/maju. Mars će ući u svoj omiljeni znak gdje će ostati do 4. srpnja/jula.

Čeka nas dobro raspoloženje, mnogo kreativnosti, produktivnosti i pozitivne energije. Mnogi će u ovom periodu uspjeti prebroditi poteškoće i ostvariti uspjehe.

28. svibanj/maj – Venera ulazi u Bika

Sve do 22. lipnja/juna čeka nas obilje energije i inspiracije. Venera u Biku će nam pomoći da premašimo teškoće. Ovo se posebno odnosi na sam dan tranzicije.

Saznat ćemo istinu o mnogim ljudima koji se lažno predstavljaju, samo trebamo slušati svoj unutrašnji glas. On nas neće iznevjeriti.

sensa.mondo

 1,169 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *