OVO JE VELIKA VIJEST! JAPAN BACIO 1.63 MILIONA DOZA VAKCINE MODERNA! TVRDE DA SU KONTANIMIRANE

OVO JE VELIKA VIJEST! JAPAN BACIO 1.63 MILIONA DOZA VAKCINE MODERNA! TVRDE DA SU KONTANIMIRANE

Japanski Kyodo News objavio je u sredu da državno ministarstvo zdravlja Japana obustavlja upotrebu oko 1,63 miliona doza Modrna vakcine protiv Covid-19.

Nakon što je osam distributivnih centara za vakcinaciju širom Japana prijavilo kontaminaciju Modernine vakcine zbog “stranih materijala”, Ministarstvo zdravlja, rada i socijalne zaštite Japana, uputilo je poziv da se obustave sve njihove vakcine.

Japanski proizvođač lekova Takeda Pharmaceutical Co. zadužen je za nadzor prodaje i distribucije vakcina proizvođača Moderna u toj zemlji.

Moderna je navodno obećala da će sprovesti istragu o ovom pitanju nakon zahteva Takede.

U međuvremenu, Takeda traži od medicinskih ustanova i drugih koji bi mogli dati pacijentima vakcinu da odmah prestanu sa primenom iste.

Preko 10 miliona doza vakcine Moderna protiv Covid-a korišteno je u zemlji od kada je odobrena za hitnu upotrebu u maju 2021.ž

Prema japanskom ugovoru sa Modernom, nacija je trebala dobiti 50 miliona doza do Septembra.

NHK je izneo u sredu u saopštenju za javnost Takede, koje glasi: “Radićemo sa Ministarstvom zdravlja, rada i socijalne službe kako bismo se pozabavili ponudom alternativa, mi ćemo nastojati smanjiti uticaj na vakcinisanje. Uskoro ćemo blisko sarađivati sa Modernom i Ministarstvom zdravlja, rada i socijalne službe. Daćemo sve od sebe da brže odgovorimo.”

Contaminated Moderna vaccines to have little impact on Japan's rollout,  Suga says | The Japan Times

 

Predviđena istraga od strane Moderne još nije objavljena.ž

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

 

 

 

 

Nulta Tačka/InfoWars

 5,067 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *