OVO JE KOMEDIJA! SVEGA 8 do 12% GRAĐANA SRBIJE JE PRIMILO TREĆU DOZU A BEZ NJE NEMA KOVID PASOŠA! NIKO NEĆE MOĆI U KAFIĆE POSLE 22h!

OVO JE KOMEDIJA! SVEGA 8 do 12% GRAĐANA SRBIJE JE PRIMILO TREĆU DOZU A BEZ NJE NEMA KOVID PASOŠA! NIKO NEĆE MOĆI U KAFIĆE POSLE 22h!

Verovatno kao i uvek do sada, panika Kriznog štaba i vlasti kao i prevelika želja da se sprovedu fašistoidne mere nad sopstvenim građanstvom dovele su do velikog propusta za koji ni sami oni ne znaju, barem dok ne pročitaju ovaj tekst.

Danas je na sednici KŠ doneta odluka da na snagu stupaju kovid propusnice koje će važiti od subote i do od 22h svakog dana, što znači da će se sve odvijati normalno do 22h kada na red stupaju brutalne mere diskriminacije po osnovi vakcinacije.

Branbićka je potvrdila ovu odluku koja bi trebalo i zvanično da bude donešena u toku sutrašnjeg dana te je napomenula ono o čemu naša redakcija piše odavno a to je da bez treće doze vakcine oni koji su revakcinisani kao da nisu vakcinisani.

NE PROPUSTITE NAJNOVIJI INTERVJU IZ BUNKERA! SAŠA BOROJEVIĆ I MARIO ZNA!

Ona je izjavila da ukoliko ste primili dve doze dok posle 7 meseci niste primili treću, kovid propusnice ne važe.

Šta to znači?

To znači da u ovom trenutku svega 8 do 12% građana Srbije ima validne kovid propusnice te da će od subote moći da borave u ugostiteljskim objektima posle 22h dok će ostatak Srbije biti prisilno zatvoren ili udaljen, kažnjen ukoliko inspekcija u toku vršenja kontrole uhvati nekoga bez kovid propusnice.

Treba napomenuti da će kontrola kovid propusnica funkcionisati na bazi kontrole nošenja maski što znači da ugostitelji neće zahtevati kovid propusnice na ulazu već će inspekcija ili komunalna milicija nasumično kontrolisati mere.

 1,206 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *