Ovi znakovi horoskopa će imati najviše sreće u 2019. godini!

Ovi znakovi horoskopa će imati najviše sreće u 2019. godini!

Pred nama je nova 2019. godina koja će prema najavama brojnih astrologa biti godina rasta, sreće i napretka i to posebno svima vama koji ste rođeni u slijedećim horoskopskim znakovima.

 

 

Ovnovi će imati ludu sreću, visok stupanj optimizma, ali i jak nagon da puno toga realiziraju. Savjet je da budu oprezni i da poštuju zakone kako bi sve kroz polje posla prošlo bez većih problema u 2019. godini. Zvijezde poručuju da će imati podršku muških autoriteta u životu kako privatno tako i poslovno, ali i da će ih zdravlje poslužiti.

 

 

 

Bikovi će imati sreće u svemu što budu radili. Saturn iz Jarca ukazuje da će biti ustrajni, ali i da će ih zdravlje poslužiti u godini pred nama.

Tijekom siječnja, veljače i početkom ožujka doživjet će uspjeh na polju karijere, ljubavi kao i u odnosima. U travnju, ljubavna situacija bit će još bolja, kada će čežnja i želja za bliskošću i ljubavlju biti ispunjena.

Prvih osam mjeseci 2019. godine biće ispunjeni zadovoljstvima, a od početka septembra lica rođena u znaku Bika imat će priliku sklopiti nove poslovne ugovore kao i partnerstva.

Kada je riječ o financijama, cijele godine imat će stabilne i zadovoljavajuće prihode.

 

 

Lavovi će konačno predahnuti nakon godinu dana mučenja i stagnacije koju su trpjeli zbog tranzita Jupitera kroz znak Škorpiona.

S ulaskom ove planete u vatreni znak Strijelca, sve se naglo mijenja na bolje i Lavovi će ponovo biti u žiži interesa i moći će ostvariti sve što zacrtaju.

 

 

 

Djevice će imati stabilnost kroz veliki zemljani trigon tranzitnog Saturna iz znaka Jarca i prirodne desete kuće horoskopa.

Očekujte dobre poslovne rezultate, stabilne financije kao i dobro zdravlje.

 

 

 

Rođeni u znaku Vage tijekom cijele godine stavljat će ljubav na prvo mjesto. Uživat će u životu maksimalno i koristit će sve prilike koje im se budu nudile. Osjetit će priliv nove pozitivne energije koja će im pomoći kako u poslu tako i u privatnom životu. Primit će mnogo pohvala i lijepih riječi od kolega i šefova, a svakako mogu očekivati i veće financijske dobitke.

Ova godina bit će ispunjena putovanjima, istraživanjima, avanturama i učenjem o novim stvarima. Prijat će vam ta putovanja jer ćete uspjeti da doživite i naučite mnogo toga.

Početkom rujna uvećat će se i vaše financije, a imat ćete i mnogo neočekivanih dobitaka.

Generalno, ova godina donijet će vam samo lijepe stvari, uživanje i napredak.

 

 

 

 

Škorpioni će u 2019. imati podršku Saturna i Neptuna. Neptun iz Riba bit će u jakom vodenom trigonu s vašim znakom što donosi duboke spiritualne uvide, pomoć Boga, anđela i svetaca. Intuicija će biti izoštrena, a umjetničko stvaralaštvo vrlo naglašeno.

Za vrijeme Saturnovog tranzita iz Jarca uspjet ćete da balansirate mnoge segmente života i da čvrsto stojite na zemlji.

Ova godina donijet će vam mnogo ozbiljnosti, strpljenja, taktičnosti.

Vaš posao u 2019. bit će na uzlaznoj putanji, a vi ćete biti spremni na promjene i otvoreni za nove pristupe poslu kojim se bavite. Uživat ćete u novim eksperimentima koji će donijeti pozitivne stvari u vaš život.

Prva dva mjeseca nove godine bit će posebno povoljna za stjecanje financijske dobiti.

 

 

Strijelci će pjevati odu radosti. Poslije 12 godina Jupiter je ponovo u njihovom znaku. Oni mogu očekivati sreću na poslu, a uspjet će i ostvariti suradnju s nekim moćnim ljudima, imat će puno poslovnih putovanja, novih prilika i izazova koje trebaju iskoristiti.

Lijepa događanja na emotivnom polju dogodit će se u periodu od početka travnja do sredine lipnja 2019.

Mjesec svibanj bit će ispunjen lijepim i romantičnim događanjima, novom energijom i srećom koja dolazi u vaš život.

Strijelci ulaze u novi dvanaestogodišnji životni ciklus s dobrim promjenama. Trebaju se čuvati bilo kakvih pretjerivanja ili nerealnih očekivanja.

 

 

 

Vodenjaci će se konačno opustiti i krenuti naprijed krupnim koracima. Tranzitni Jupiter iz Strijelca bit će u sekstilu s istoimenim znakom tako da dolaze bolji dani, tjedni i mjeseci za sve humane, slobodoumne i čestite Vodenjake koji će imati pune ruke posla, ali zvijezde će im se smješkati i na polju financija, ljubavi i zdravlja.

Sve što je staro trebaju odbaciti i posvetiti se reorganizaciji svog života, ali i početi obilaziti destinacije na kojima nikada nisu bili. Potrebno im je životno osvježenje i izlazak iz rutine.

 

 

 

 

 

 

Astrolog: Velimir Remić / astromagazin.info

 1,726 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *