Ovde je svjedočenje čovjeka koji je izgubio 2 metra crijeva zbog vakcinacije protiv C19 “Bio sam zdrav kada sam se vakcinisao” a onda su se razvili krvni ugrušci u stomaku koje je trebalo ukloniti zajedno sa oštećenim komadom crijeva. (FOTO)

Ovde je svjedočenje čovjeka koji je izgubio 2 metra crijeva zbog vakcinacije protiv C19 “Bio sam zdrav kada sam se vakcinisao” a onda su se razvili krvni ugrušci u stomaku koje je trebalo ukloniti zajedno sa oštećenim komadom crijeva. (FOTO)

Kanađanin je izgubio deo tankog creva nakon zbog krvnih ugrušaka nastalih nakon uboda AstraZeneca Covid-a.

Svedočenje čoveka koji je izgubio 2 metra creva zbog vakcinacije protiv COVID-a: "Bio sam zdrav kada sam se vakcinisao" (FOTO)

Fotografije koje je ranije ove nedelje objavio stanovnik Britanske Kolumbije Šon Maldon (43) pokazuju stepen njegove povrede nastale nakon vakcinacije, koja je zahtevala nekoliko operacija počevši oko 10 dana nakon prve doze.

Vakcinacija koja je obavljena 22. aprila 2021. godine, rezultirala je bolom u stomaku koji je u roku od nekoliko dana prerastao u jak bol u stomaku, zbog čega je muškarac povraćao i krvario.

Doktori su kasnije utvrdili kroz D-dimer krvne testove da je Mulldoon razvio krvne ugruške u stomaku koje je trebalo ukloniti, zajedno sa oštećenim komadom creva.

Mulldoon je opisao svoju situaciju na društvenim mrežama:

Bol u stomaku 10 dana nakon vakcinacije sa AZ. Razgovarao sam sa svojim doktorom koji je savetovao da sačekamo. 5 dana kasnije jak bol, povraćanje i krv.Primljen sam u Hitnu. Visok d-dimer. CT skeniranje k2. Neki su mislili da imam infekciju, ali su me otvorili i videli creva.

U sred noći dobio sam jake bolove u stomaku. Povraćao ujutru, a zatim narednih nekoliko dana imao konstantan bol u stomaku. Jedva sam jeo cele nedelje, a zatim 4 dana kasnije ponovo počeo da povraćam, bol je postao neverovatno jak i počeo sam da krvarim.

Moja žena je bila prilično umorna od mene kako ležim u krevetu i žalim se na bolove u stomaku 4 dana. Kolega sa kojim radim rekao je da me nije video da propustim 4 dana od posla za 7 godina koliko smo radili zajedno.

Vakcina je prouzrokovala da moj imuni sistem proizvodi antitela koja aktiviraju trombocite, koji se zatim zgrušaju. Doktori ne znaju da li ću ikada prestati da ih proizvodim, tako da ću možda živeti kao krvni ugrušak rizikujući ostatak svog života. Gubitak creva je zapravo bio lak deo za lekare.

Bio sam zdrav 43-godišnjak kada sam se vakcinisao. Krvni ugrušci su prekinuli cirkulaciju u mojim crevima. Izgubio sam 2 metra tankog creva. Sada je dijagnostikovan VITT i verovatno ću ostati na razređivačima krvi do kraja života zbog rizika od zgrušavanja.

Mulldoon kaže da uprkos tome što ima dokumente koji pokazuju da je bio teško povređen vakcinom, imao poteškoće u primanju nadoknade od kanadskog Programa za podršku građanima koji trpe nuspojave vakcinacije , koji je odobrio samo 8 slučajeva za kompenzaciju od 774 povrede od vakcine koje su prijavljene u trenutku pisanja.

Mulldoon je dobio izuzeće od daljih vakcinacija i sada kaže da je deo istraživačke studije o uzrocima VITT-a.

Još u aprilu smo izveštavali o užasnoj povredi Škota Aleksa Mičela od vakcine protiv Covid-19 zbog koje je, nažalost , izgubio nogu nakon što je i njemu dijagnostikovan VITT nakon njegovog prvog uboda AstraZeneke.

Šokantni slučajevi pružaju dodatne dokaze da vakcine protiv Covid-a nisu „bezbedne i efikasne“ kako tvrde medicinski “stručnjaci”.

 

 

 

 

NultaTačka

 1,364 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *