Ovde je 10 razloga zašto je ovo namještena PLANDEMIJA!

Ovde je 10 razloga zašto je ovo namještena PLANDEMIJA!

1. U vremenima pandemije, uobičajeno je uveravanje javnosti u ozbiljnost pandemije. To je zato što panika i očaj izazivaju štetne efekte na ljudsko zdravlje i kognitivne sposobnosti jer prekomerni stres povećava nivoe kortizola i šećera u krvi. Ovo je staro saznanje, ali mediji i političari držali su javnost u stanju straha.

 

2. Nedavno je jedan uzbunjivač objavio da su podaci koji su doveli do odobravanja vakcine BioNTech/Pfizer izmanipulisani i da nisu ispunili naučne standarde. Kao rezultat toga, busteri postaju obavezni u mnogim zemljama umesto da dovode u pitanje korist i efikasnost vakcine.

3. Deca, adolescenti i zdravi odrasli imaju mali ili nikakav rizik da se ozbiljno razbole od Covid-a. Ipak, postoji značajan politički i društveni pritisak na zdrave ljude da uzmu eksperimentalni lek kako bi „zaštitili druge“ (vidi sledeću tačku). Oni koji odbijaju da zaštite sebe i druge često rizikuju da izgube posao. Neke zemlje čak raspravljaju o pritvoru za osobe koje ne sarađuju.

Deset razloga zašto je ovo inscenirana pandemija

4. Decenijama su vakcine predstavljane kao sredstvo samozaštite. Sada su vakcine nametnute svima kako bi „zaštitili sebe i druge“, iako je potencijal prenošenja infekcije vakcinisanih i nevakcinisanih osoba sličan. Štaviše, čini se da će vakcinacija verovatno povećati šansu da umrete sa ili od Covida.

 

5. Proces recenzije publikacije o Covid PCR testovima trajao je najviše jedan dan. Dopisni autor, prof. dr Kristijan Drosten, takođe je član uređivačkog odbora časopisa u kome je rad objavljen. Preskakanje procesa recenzije nije manji prekršaj i može se smatrati naučnom prevarom. Štaviše, Faučijevi mejlovi otkrili su da je Drostena takođe obavestio Wellcome Trust (tj. Džeremi Farara) pre i posle pisanja ove publikacije, što ga stavlja u još lošiju poziciju.

6. Studija iz 1919. o efikasnosti nošenja maski tokom španskog gripa navodi da je „uočeno mnogo slučajeva među bolničkim radnicima gde očigledno maska nije bila zaštita za one koji ih nose“. Dalje se smatralo da maska može imati „nehigijenski uticaj kada se nosi ceo radni dan pojedinca“. Ovo staro znanje je potvrđeno u nedavnom radu o potencijalnim štetnim efektima nošenja maski. Autori su zaključili da nošenje maski predstavlja ozbiljne zdravstvene rizike, a da ne smanjuje značajno prenošenje. Zagovaranje javnosti da nose neefikasne maske isključivo se čini političkim razlogom za slamanje otpora.

7. Opšti očekivani životni vek je isti kao i prosečna starost smrti ljudi koji umiru sa ili usled Covida. Na primer, tokom pandemije španskog gripa, prosečna starost zaraženih osoba bila je 28 godina, dok je očekivani životni vek bio 56 godina.

8. Disidenti se javno demonizuju kao „teroristi“ i „tirani“. Prava na telesni integritet i nepovredivost ljudskog dostojanstva više ne važe za nevakcinisane pojedince.

9. Sunčeva svetlost (tj. vitamin D), fizičke vežbe, društvena interakcija, zdravlje creva i izloženost patogenima su od suštinskog značaja za funkcionisanje imunološkog sistema. Tokom karantina, vlade su zatvorile teretane i sportske klubove, zabranile društvene interakcije i uvele policijski čas. Usluge brze dostave hrane su imale značajnu korist od ove situacije.

10. Mnogi naučnici i stručnjaci za imunologiju, epidemiologiju, virusologiju, vitamin D, itd., trenutno su zabranjeni na društvenim mrežama. Uglavnom Fejsbuk i Tviter nasumično zabranjuju i ograničavaju naloge neistomišljenika. Jutjub cenzuriše video snimke koji se suprotstavljaju zvaničnom narativu. Ograničavanje slobode izražavanja se ne bi dogodilo u otvorenom društvu.

Izvori:

1. https://bit.ly/3p8s068

2. https://bit.ly/3E54bCE

3. https://bit.ly/31aMfbc

4. https://bit.ly/3G1roWC
https://t.me/goddek/1292

5. https://bit.ly/3FSOY7W

6. https://bit.ly/3I240ds
https://bit.ly/3cX1ya7

8. https://bit.ly/3D6tdjx

Nulta Tačka/Covid19Up

 2,576 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *