OVAJ BOLESNI MANIJAK PREDVIĐA BOL I PATNJU ZA NEVAKCINISANE LJUDE – ZBOG TOGA ĆE DA ODGOVARA KAD TAD!

OVAJ BOLESNI MANIJAK PREDVIĐA BOL I PATNJU ZA NEVAKCINISANE LJUDE – ZBOG TOGA ĆE DA ODGOVARA KAD TAD!

Zdravstveni savetnik Bele kuće je „uveren“ da je ostalo samo nekoliko nedelja dok Omicron ne dostigne svoj vrhunac.

Dr Entoni Fauči je rekao da je uveren da će slučajevi Omikrona u SAD dostići vrhunac sredinom februara, iako je u nedelju u intervjuu za ABC priznao da „nikada ne želite da budete previše samouvereni kada se nosite sa ovim virusom.”

Fauči je bio jedan od vodećih zagovornika vakcinacije i njenih bustera Covid-19, ali je priznao da različite stope vakcinacije širom zemlje neće značajno uticati na stope infekcije Omikronom u SAD. Međutim, neka područja se mogu suočiti sa „malo većim bolom i patnjom zbog hospitalizacija u onim delovima zemlje koji nisu u potpunosti vakcinisani ili nisu dobili dodatne doze“.

Fauči je tvrdio da je njegovo predviđanje zasnovano na podacima iz drugih zemalja poput Izraela, Južne Afrike i Velike Britanije. „Oni su dostigli vrhunac i (počinju) prilično naglo da opadaju“, rekao je zdravstveni zvaničnik, predviđajući skori preokret širom SAD.

FAUČI PREDVIĐA BOL I PATNJU ZA NEVAKCINISANU POPULACIJU

Zdravstveni zvaničnici su naglasili da vakcinacija može sprečiti ozbiljnije neželjene efekte Omikrona. Jednom kada su slučajevi ispod određene „oblasti kontrole“, rekao je Fauči, Covid bi mogao biti „u suštini integrisan u opšte respiratorne infekcije sa kojima smo naučili da živimo“.

Fauči je sve vreme trajanja pandemije Covid-a, bio zagovornik vakcinacije i dopunskih doza, čime je dodatno razbesneo svoje kritičare.

Ekspert za zarazne bolesti je rekao da je tačna „izdržljivost“ trećeg mRNA bustera ili „drugog bustera“ J&J vakcine, je nepoznata, ali on tvrdi da će „treća injekcija” imati veću izdržljivost i „zaštitu od teške bolesti” zahvaljujući podacima prikupljenim od prvih doza bustera.

Možda ćemo morati ponovo da dajemo bustere. To je sasvim zamislivo,” rekao je Fauči, insistirajući da ne želi situaciju u kojoj se ljudi prisiljavaju da dobijaju dopunske injekcije svakih šest meseci, umesto toga da se oslanjaju na izdržljivije bustere koji će trajati duže vreme.

NE PROPUSTITE! MARIO ZNA NAJAVIO NOVO VELIKO OTKRIĆE

Nulta Tačka/RT

 1,401 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *