Ova 3 horoskopska znaka očekuje predivna ljubav u avgustu!

Ova 3 horoskopska znaka očekuje predivna ljubav u avgustu!

Čarobne romantične avanture očekuju ova 3 znaka i oni će vjerojatno imati najbolje ljeto u životu! Ako ste rođeni u nekom od znakova s ove liste, očekujte da će vas romansa preplaviti – vidjet ćete je na svim stranama, čak i tamo gdje to najmanje očekujete. Budite spremni!

Ovan: flertujete više nego ikad ranije

Kolovoz/avgust 2019. godine mogao bi biti mjesec koji ćete pamtiti kada se radi o ljubavi. Spremni ste za zabavu! Kreativni, optimistični i društveni – bit ćete neodoljivi. Imate potrebu biti u centru pažnje. Bilo da ste slobodni ili u braku, obratite pažnju na potrebe voljene osobe i razmislite što točno želite. U ovom periodu možete popraviti odnos s voljenom osobom, a ako ste slobodni, mogli bi ući u novu vezu.

Sa Suncem, Marsom i Venerom u vašoj petoj kući romantike, karizme i strasti, većinu mjeseca bit ćete karizmatičniji nego ikad ranije.

Ali jednom kada se planete presele u vašu šestu kuću za redom, tokom sezone Djevice, imat ćete brojne mogućnosti za svakodnevnu ljubav.

Idete u teretanu? Budite pripremljeni jer nikad ne znate koga ćete upoznati!

Vodenjak: osjećate se romantičnije nego inače

Kolovoz/avgust 2019. godine je najbolji period za ulazak u vezu koja može postati dugotrajna, ali i za pozitivne promjene, ako ste u vezi. Dobro ćete se sporazumijevati i sada je prilika da razriješite stare nesuglasice i da ponovno uspostavite obostrano povjerenje i da se više zbližite.

 

Usprkos svojoj reputaciji previše neovisnog partnera, najviše želite biti voljeni. Zato se ne ponašajte kao da ne živite za komplimente i pažnju, jer to nije istina.

Sa Suncem, Venerom i Marsom u vašoj sedmoj kući partnerstava i međuljudskih odnosa, bit ćete raspoloženi da provodite puno vremena sa svojim najmilijima.

Sami ste? Nema problema! Kada planete dođu do vaše osme kuće strasti tijekom sezone Djevice, znat ćete točno kako iskoristiti ovu energiju.

Ribe: svakodnevno osjećate ljubav

Sezona Lava aktivira vašu odgovornu šestu kuću u svakodnevnoj rutini. Sa Suncem, Venerom i Marsom u šestoj kući vidjet ćete šansu za romantiku na mjestima koja najmanje očekujete.

Prolazit ćete fazu emotivne nestabilnosti, ali to vas neće spriječiti da uživate. Može vas privući netko iz vašeg poslovnog okruženja ili ćete kroz obavljanje posla upoznati nekog zanimljivog. Kupidove strelice ciljaju prilično uobičajena mjesta poput teretane, posla, pa čak i doktorske ordinacije. I stvari će biti sve bolje i bolje.

Kada planete uđu u vašu sedmu kuću veza i odnosa, tokom sezone Djevice već ćete imati voljenu osobu pored vas.

 

 

 

 

 

Izvor: Ženski magazin / tarot-horoskop

 1,266 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *