Ova 3 Horoskopska znaka imat će sreće na Dan zaljubljenih: Evo kome će Valentinovo donijeti novu ljubav, a kome bliskost!

Ova 3 Horoskopska znaka imat će sreće na Dan zaljubljenih: Evo kome će Valentinovo donijeti novu ljubav, a kome bliskost!

Veljača/februar je magičan mjesec ljubavi, nježnih emocija i romantičnih vibracija, a 14. veljače/februara na Dan zaljubljenih očekuju nas strastvene i senzualne iskre. U zraku vladaju emotivnost, osjećajnost i senzualnost, dok energija Mjeseca donosi zadovoljstvo, a Venera u Jarcu otvara srce za neke lijepe promjene. Saznajte koja će 3 horoskopska znaka imati sreće na Dan zaljubljenih!


Bik

Seksualna energija će biti pojačana. Zemljana energija Jarca učinit će vaš ljubavni život stabilnijim, tako da ne morate brinuti o velikim promjenama tijekom ovog perioda.

Ako ste slobodni, ovo je možda pravo vrijeme da istražite svoje mogućnosti.

Međutim, ako ste u vezi, ovo je period velikih strasti.

Konjunkcija planeta romanse – Venere i planeta moći – Marsa donosi mnogo strasti.

Komunikacija će biti sjajna, razgovori mogu otkriti neke nove uvide.

Blizanci

Vaša sposobnost da se mijenjate i prilagođavate je ono što vam pomaže da budete pozitivni. Na Dan zaljubljenih izbjeći ćete napetost, a imat ćete i nevjerojatno samopouzdanje zahvaljujući Mjesecu u samouvjerenom Lavu koji se kreće ka vašoj trećoj kući.

Ovo će vam dati samopouzdanje koje vam je potrebno da poboljšate svaku situaciju na romantičnom planu.

Ako ste slobodni, vaš šarm i karizma može privući sjajne ljude. S druge strane, ako ste u vezi, osjećat ćete se još više povezani sa svojim partnerom.

Na početku dana stvari možda neće izgledati tako jednostavne, ali vaša prirodna energija pomoći će vam da lakše upravljate raznim situacijama.

Mjesec u znaku Lava bit će podsjetnik da se sjetite razloga zašto trebate biti zahvalni i radosni.

Ovo će vas potaknuti da budete kreativni čak i u nekim frustrirajućim trenutcima.

Škorpion

Jeste li spremni za intimnu transformaciju?

Ne samo da će Jupiter (planet sreće i obilja) ovog dana biti blagonaklon prema vama, već će to biti i prilika da uživate u svim dobrim promjenama koje ste do sada manifestirali u svom ljubavnom životu.

Ako ste slobodni, Dan zaljubljenih može to promijeniti. Međutim, ako ste u vezi, stvari na intimnom planu mogu postati bolje, a to će donijeti pozitivne promjene i u budućnosti.

Pošto je Jupiter u vašoj petoj kući, doživjet ćete mnogo slavlja za Dan zaljubljenih. Možete pripremiti pravu romantičnu zabavu.

S obzirom na to da je Uran u vašoj sedmoj kući, moguće je da vas očekuje iznenađenje.

 

 

 

 

sensa.mondo

 1,381 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *