Oni su preminuli u snu! Obdukcija je otkrila vezu između smrti dva zdrava mladića i druge doze vakcine protiv PREHLADE 19

Oni su preminuli u snu! Obdukcija je otkrila vezu između smrti dva zdrava mladića i druge doze vakcine protiv PREHLADE 19

Časopis Koledža američkih patologa objavio je šokantni novi izveštaj u ponedeljak (14. februara) o slučajevima dva tinejdžera koji su umrli nakon mRNA injekcija protiv COVID-19.

Glavni autor izveštaja je dr Džejms Gil, glavni medicinski patolog za državu Konektikat i predsednik Nacionalnog udruženja medicinskih patologa 2021.

Oba dečaka su umrla u snu manje od nedelju dana nakon druge doze, a nijedan nije imao nikakve poznate zdravstvene probleme pre smrti. U ovim slučajevima, obdukcijom dvoje tinejdžera pronađeni su dokazi miokarditisa.

Umrli u snu! Obdukcija otkrila vezu između smrti dva zdrava mladića i vakcine protiv COVID-a 19

„Povreda miokarda koja se vidi u ovim srcima nakon vakcinacije razlikuje se od tipičnog miokarditisa i ima izgled koji najviše liči na stresnu (toksičnu) kardiomiopatiju uzrokovanu kateholaminom. Razumevanje da se ovi slučajevi razlikuju od tipičnog miokarditisa i da citokinska oluja ima poznatu povratnu petlju sa kateholaminima može pomoći u vođenju skrininga i terapije“, zaključuje se u izveštaju.

 

Rezime izveštaja

Kontekst – Miokarditis kod adolescenata je dijagnostikovan klinički nakon primene druge doze mRNK vakcine za koronavirusnu bolest 2019 (COVID-19).

Cilj – Ispitati mikroskopske kardiološke nalaze autopsije kod smrti adolescenata do kojih je došlo ubrzo nakon primene druge doze Pfizer-BioNTech COVID-19 kako bi se utvrdilo da li „miokarditis“ opisan u ovim slučajevima ima tipičnu histopatologiju miokarditisa.

Dizajn – Klinička i autopsijska istraga dvojice tinejdžera koji su umrli ubrzo nakon primene druge Pfizer-BioNTech doze COVID-19.

Rezultati – Mikroskopski pregled je otkrio karakteristike koje liče na povredu izazvanu kateholaminom, a ne tipičnu patologiju miokarditisa.

Zaključci – Povreda miokarda koja se vidi u ovim srcima nakon vakcinacije razlikuje se od tipičnog miokarditisa i ima izgled koji najviše liči na stresnu (toksičnu) kardiomiopatiju uzrokovanu kateholaminom. Razumevanje da se ovi slučajevi razlikuju od tipičnog miokarditisa i da citokinska oluja ima poznatu povratnu petlju sa kateholaminima može pomoći u vođenju skrininga i terapije.

Izveštaj se može videti ovde.

OVO SE NE PROPUŠTA! MARIO ZNA I PROF. DR BRANIMIR NESTOROVIĆ RASTURAJU KORONA AGENDU

Nulta Tačka/College of American Pathologists

 1,384 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *