Oni rođeni u ovim horoskopskim znakovima važe za najveće srcolomce

Oni rođeni u ovim horoskopskim znakovima važe za najveće srcolomce

SVAKI horoskopski znak posjeduje karakteristike koje ga čine jedinstvenim. No, nekima je zajednička osobina i poriv za prekidanjem veza s lakoćom i u trenucima kada se budete najmanje nadali. Od osoba rođenih u sljedećih šest znakova možete očekivati da će vas iznenadno i bez pretjeranog razloga ostaviti i prekinuti odnos s vama.

 

 

 

Ovan

Rođeni u znaku Ovna često vole pokazivati koliko su opasni. Oni vjeruju da su pravila tu da bi se kršila i vole testirati koliko daleko mogu ići bez da osjete posljedice.

 

 

Bik

Iako su često vrlo nespretni, Bikovi su jedan od najopasnijih horoskopskih znakova. Tvrdoglavi su i napravit će sve da bude po njihovom bez obzira na to kako bi se drugi mogli osjećati.

 

 

Rak

Možda niste očekivali da ćete vidjeti privržene i osjećajne Rakove na ovoj listi, no i oni imaju podlu crtu koju odlično skrivaju. Rakovi najčešće pokažu svoje pravo lice kada to najmanje očekujete.

 

Djevica

Često se hvale svojim visokim moralnim standardima, ali to nipošto ne znači da su sveci. Djevice su vrlo ograničene i izbirljive, i ako nešto nije po njihovom, samo će otići bez objašnjenja.

 

 

Strijelac

Strijelcima je njihova sloboda najbitnija i mrze kada ih netko kontrolira. Ako ste smetnja njegovim planovima, riješit će vas se u najkraćem mogućem roku.

 

 

 

Jarac

Nitko nema misteriozniju osobnost od Jarca što ga čini najopasnijim znakom na ovom popisu. Njegovi postupci najčešće su vrlo nepredvidljivi i s njim uvijek morate biti na oprezu.

 

 

 

 

 

 

 

 

index.hr

 

 1,323 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *