ODMAH PREUZMITE OVE PAPIRE! OVO SU POTREBNA DOKUMENTA KAKO BISTE ZAŠTITILI SVOJA PRAVA I PRAVA SVOJE DJECE!

ODMAH PREUZMITE OVE PAPIRE! OVO SU POTREBNA DOKUMENTA KAKO BISTE ZAŠTITILI SVOJA PRAVA I PRAVA SVOJE DJECE!

Naša redakcija je svesna toga da za nekoliko dana počinje nova školska godina u Srbiji rešila da pomogne roditeljima i deci da na ovaj način zaštite svoja osnovna ljudska prava kako pri početku škole tako i uopšteno kada je reč o vakcinaciji i obaveznom nošenju maski.

Redakcija portala Nulta Tačka sastavljena je i od roditelja čija deca idu u školu te smo svesni situacije, pritiska i ucena kojeg roditelji širom Srbije trpe u želji da bi im deca imala normalno i zdravo detinjstvo u šta spada i kvalitetno školovanje što ovo danas, svakako nije.

 

 

 

Ispod ovog teksta postavljamo za vas potrebna dokumenta koja se tiču zaštite osnovnih prava vaše dece ali i vas samih. U pitanju su ,,Zahtev za izjašnjenje izbaranog lekara maloletnog lica” u kojem se traži garancija izabranog lekara vezanog za vakcinaciju ali i činjenice vezane za eksperimentalni tretman novim vakcinama protiv COVID-a 19 i ,,Izjava roditelja” u kojoj se navode moguće pravne posledice prema onima koji se ogluše na ovaj dokument (vezano za obavezno nošenja maski u školi).

 

 

 

NultaTačka/BiljanaBlagojević

https://nultatacka.rs/odmah-preuzmite-ove-papire-portal-nulta-tacka-donosi-potrebna-dokumenta-kako-biste-zastitili-svoja-prava-i-prava-svoje-dece/

 1,395 total views,  6 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *