Odaberite srce i primite svoju poruku!

Odaberite srce i primite svoju poruku!

Odaberite srce na slici i primite svoju ljubavnu poruku!

1.

Vi ste vrlo optimistična osoba. Uvijek ste otvoreni za ljubav. Vi najviše cijenite lojalnost i iskrenost u odnosima, piše Spirtual posts.

Vaš partner će uvijek osjećati harmoniju s vama. Vi ste racionalni i emocionalni. Stoga uvijek zadržavate ravnotežu i ne dopuštate da besmisleni razlozi naruše vaš odnos.

2.

Vaš život je uvijek pun drame. Vi ste vrlo emotivna osoba. Ponekad možete biti vrlo krhki u vašem odnosu. I ne možete zamisliti da vas osoba koju volite može povrijediti. Ali znate što? To je sasvim moguće.

Držite svoje emocije pod kontrolom. Ne pokazujte svoje emocije svima. Prvo se uvjerite da vašu iskrenost neće upotrijebiti protiv vas. Ne dopustite ljudima da povrijede vaše osjećaje!

3.

Vi ste racionalna i praktična osoba. Želite uvijek sve držati pod kontrolom, ali ne sviđa vam se drama. Uvijek tražite logiku.

Ponekad želite izraziti svoje osjećaje, ali ne možete. Mislite da ćete izgledati slabo. Ali nemojte se bojati biti osjetljivi. Bit će uvijek ljudi koji će cijeniti vašu iskrenost.

 

 

 

 

atma.hr

ATMA – Pripremila: Suzana Prnjak

 1,716 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *