Odaberite kartu astralnih vrata i otkrijte što vam predviđa!

Odaberite kartu astralnih vrata i otkrijte što vam predviđa!

Pogledajte karte na ovoj slici, umirite um i odaberite onu koja vas najviše doziva. Ona otkriva što vas čeka u idućih par mjeseci.

Karta broj 1

Ako ste odabrali ovu kartu, znači da vam se približavaju nevjerojatno mirna vremena, tijekom kojih nema nepredviđenih problema i/ili poteškoća. Ako se tijekom ovog razdoblja vašeg života pojavi izazov, ne biste se trebali previše brinuti, sve će se lako riješiti.

Bez obzira na vaš izbor, to ni na koji način neće uzburkati vaš život niti će imati znatne posljedice. Sve će se razvijati kako želite. Važno je, međutim, uvijek održavati pozitivan stav.

Sjetite se vjerovati u sebe i vidjet ćete da će sve ići u pravom smjeru.

Karta broj 2

Ako ste odabrali ovu kartu, morate znati da sve što odlučite učiniti tijekom ovih mjeseci morate napraviti sami (bez delegiranja drugih), posebno ako želite biti uspješni u onome što radite. Nije se apsolutno potrebno oslanjati na treće strane.

Čak i ako će iskušenje da zatražite pomoć biti snažno (zbog teških zadataka koji vas čekaju), zapamtite da to možete vrlo dobro sami odraditi. Usredotočite se na svoje ciljeve i pokušajte biti pažljivi koliko god možete. Samo na taj način dobit ćete sve što ste sebi nametnuli i vjerujete da će to zaista biti vrijedno.

Ne zaboravite da ne budete površni prema životnim događajima, pokušajte shvatiti ozbiljno zadatke koji su vam dodijeljeni i na najbolji mogući način ih dovršite! Slušajte svoje unutarnje ja i slijedite svoje instinkte.

Karta broj 3

Ako ste odabrali ovu kartu, rado ćemo vas obavijestiti da ćete se u kratkom vremenu osjećati kao da ste na vrhu svijeta. Sve će ići u pravom smjeru i nećete se morati brinuti zbog ničega. Osjećat ćete da ste, napokon, uspjeli postići sve što ste željeli.

Napokon ćete imati vremena za predah, odmor i uživanje u sitnicama. Okružite se iskrenim ljudima koji vam žele sve najbolje.

Samo na taj način možete dobiti sve one blagoslove koje vam je sudbina spremna dati.

 

Karta broj 4

Ako ste odabrali ovu kartu, rado ćemo vas obavijestiti da ćete zahvaljujući svojoj domišljatosti, brzini i racionalnosti uspjeti napraviti ogroman napredak, ostvarit ćete svoje želje i svoje ciljeve.

Sve što ste oduvijek željeli konačno bi se moglo ostvariti.

Međutim, pokušajte ne precijeniti svoje sposobnosti. Ako imate priliku, zamolite nekoga kome vjerujete da vam pomogne, samo ćete na taj način ostvariti svoje snove.

Ne ustručavajte se pitati druge za pomoć, ako vas vole i cijene, oni će vam rado pomoći.

 

 

 

 

lavitaenellamente/Pripremila: Suzana Dulčić za atma.hr

https://atma.hr

 1,698 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *