OBJAVLJENE SU PRVE INFORMACIJE O NUSPOJAVAMA PFIZER VAKCINE – DOKUMENTI POKAZUJU PREKO 1.200 SMRTNIH SLUČAJEVA OD VAKCINE U PRVA 3 MJESECA

OBJAVLJENE SU PRVE INFORMACIJE O NUSPOJAVAMA PFIZER VAKCINE – DOKUMENTI POKAZUJU PREKO 1.200 SMRTNIH SLUČAJEVA OD VAKCINE U PRVA 3 MJESECA

Uprava za hranu i lekove (FDA) objavila je prvu seriju dokumenata vezanih za Pfizer-ovu vakcinu protiv Covid-19 nakon što je savezni sudija naredio da moraju da ispoštuju zahtev Zakona o slobodi informacija (FOIA) koji je podnela vladina grupa za odgovornost tzv. Javno zdravlje i medicinski stručnjaci za transparentnost.

Uvažena grupa od više od 30 profesora i naučnika zatražila je od savezne vlade da podeli sve podatke koji su uticali na ishitrenu odluku agencije da Pfizer-ovoj eksperimentalnoj mRNA vakcini da dozvolu za hitnu upotrebu (EUA) – što predstavlja skup od preko 329.000 dokumenata.

U besramnom pokušaju da zakopa informacije, FDA je osporila zahtev FOIA na sudu. Nakon što je agenciji rečeno da mora da preda dokumente, advokati Ministarstva pravde koji predstavljaju FDA zatražili su od saveznog sudije da im dozvoli nezamislivih 55 godina za obradu zahteva, rekavši da će moći da objave samo 500 stranica mesečno.

Drugim rečima, Elon će stići na Mars mnogo pre nego što dokumenti budu u potpunosti objavljeni – 2076.

Zahtev koji je takođe podnela ista grupa lekara i naučnika, trenutno je na čekanju na saveznom sudu, koji bi primorao FDA da ubrza obradu i objavljivanje ovih dokumenata.

U međuvremenu, FDA i dalje mora da se pridržava prvobitne naredbe da bi počela da predaje dokumente. Eto, prvo izdanje je bomba.

Prema zvaničnom Pfizer dokumentu pod nazivom Kumulativna analiza izveštaja o neželjenim događajima nakon odobrenja, u samo prvih 90 dana od uvođenja vakcine u skladu sa EUA FDA – od 1. decembra. 2020 – 28. februar 2021 – bilo je DESETINE HILJADA prijavljenih neželjenih reakcija, uključujući PREKO 1200 SMRTI.

Izveštaj je uključivao samo neželjene događaje na vakcinu koje su istraživači smatrali „ozbiljnim slučajevima“, bilo je još hiljade podnesaka koji su izostavljeni iz ovih podataka.

Svi slučajevi koji se smatraju „neozbiljnim“ biće obrađeni u roku od 90 dana, ali ovaj izveštaj je objavljen pre nego što je prošlo 90 dana od kada je Pfizer-ova vakcina bila dostupna

„Zbog velikog broja spontanih izveštaja o neželjenim događajima koji su primljeni za proizvod, MAH je dao prioritet obradi ozbiljnih slučajeva, kako bi ispoštovao ubrzane vremenske rokove za regulatorno izveštavanje i osigurao da su ovi izveštaji dostupni za aktivnosti otkrivanja alarmnog signala i evaluacije.

Neozbiljni predmeti se obrađuju u najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od 90 dana od prijema. Pfizer je takođe preduzeo više akcija kako bi pomogao u ublažavanju velikog povećanja izveštaja o neželjenim događajima”.

Sve u svemu, izveštaj navodi da je bilo ukupno 42.086 izveštaja o slučajevima pojedinaca koji su imali neželjenu reakciju na Pfizer-ovu vakcinu širom sveta, a najveći broj (13.739) dolazi iz Sjedinjenih Država i UK (13.404).

Prema dokumentima, žene (29.914) su imale preko 3 puta veće šanse da dožive reakciju od muškaraca (9.182). Ukupno 1223 osobe imale su fatalnu reakciju na eksperimentalnu Pfizer vakcinu.

Kako FDA nije odmah povukla eksperimentalnu vakcinu iz prometa? A kamoli da Pfizer-u odobri višestruka proširenja EUA dok radi sa lažljivim Bajdenovim režimom da bi gurnuo iglu u ruku svakog pojedinog Amerikanca.

Dokument takođe jasno stavlja do znanja da podaci uključuju samo „zabeležene neželjene događaje“, za koje čak i autor priznaje da su verovatno samo deo pravog broja neželjenih reakcija koje su se desile.

Opet, imajte na umu da je ovo u prvih 90 dana od dostupnosti Pfizer vakcina.

Iz Pfizer dokumenta:

„Izveštaji se podnose dobrovoljno, a razmera nedovoljnog izveštavanja je nepoznata.

Neki od faktora koji mogu uticati na to da li se neki događaj prijavljuje uključuju: dužinu vremena od stavljanja na tržište, tržišni udeo leka, publicitet o leku ili AE, ozbiljnost reakcije, regulatorne mere, svest zdravstvenih radnika i potrošača o prijavljivanju neželjenih događaja u vezi sa lekom i sudski spor”.

Pfizer-ov „poverljivi” pregled neželjenih reakcija na vakcinu Covid-19 završava se sa hiljadama stanja koja su od „posebnog interesa” i koja bi se mogla razviti nakon eksperimentalne vakcine. Lista otkucana sa jednim razmakom se nastavlja na neverovatnih 9 stranica.

Ipak, nekako se u radu zaključuje da je „pregled dostupnih podataka“ bio dovoljno dobar i da je pokazao „povoljan odnos koristi i rizika“ za vakcinu koja je veoma brzo napravljena.

Kakav je odnos koristi i rizika kod virusa koji ima stopu oporavka od 99,9%? Prednost – barem za Pfizer – je jasna; Nije važno koliko je inače zdravih života izgubljeno – oni UNOVČAVAJU iznose od 1.000 USD U SEKUNDI sa projektovanim profitom od 36 MILIJARDI USD ove godine samo od vakcine – to je kriminalno.

Kompletan dokument možete pronaći ovde.

FDA se jasno složila sa Pfizer-om, produžavajući EUA uprkos velikom broju smrtnih slučajeva i ozbiljnim reakcijama u kratkom vremenskom periodu kada je Pfizer-ova vakcina postala dostupna.

Šta još kriju?

Nulta Tačka/GatewayPundit

 1,479 total views,  4 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *