NOVI SLUČAJEVI MIOKARDITISA KAO POSLJEDICA PRIMANJA FAJZER VAKCINE

NOVI SLUČAJEVI MIOKARDITISA KAO POSLJEDICA PRIMANJA FAJZER VAKCINE

Dok se u Fajzer kuhinji sprema vakcina za novi soj, postavlja se pitanja kakva je efikasnost vakcine?! Za to vreme Merck plasira svoj lek mulnupiravir kao „čudotvorni lek“ za virus, ali to ništa ne sprečava da na koncu uzbudljive nedelje poraste broj slučajeva.

Postoji i jedan novi slučaj krvnih ugrušaka povezan sa ubodom AstraZenece, nakon prijema prve doze.

Novi slučaj je povećao ukupnu trombozu sa sindromom trombocitopenije (TTS) ili slučajeve krvnih ugrušaka na 164 od 13,4 miliona doza. Od ovih 148 (81 potvrđeno, 62 verovatno) odnosilo se na prvu dozu, a 21 na drugu dozu (šest potvrđenih, 15 verovatnih). Od posledica krvnih ugrušaka umrlo je osam osoba, od kojih su šest bile žene.

Drugim rečima, miokarditis se javlja kod jednog do dva na svakih 100.000 ljudi koji primaju Pfizer.

Takođe je bilo ukupno 150 izveštaja o sumnji na Guillain-Barreov sindrom (GBS) koji se javlja nakon vakcinacije sa AstraZenecom, retkim, ali ponekad ozbiljnim imunološkim poremećajem koji utiče na nerve.

Pfizer je ranije napomenuo da očekuje genetski slom novo otkrivene varijante u roku od 2 nedelje.

Baum je rekao da će narednih nekoliko nedelja testiranja biti od suštinskog značaja da se utvrdi da li je Nu agresivniji od delta. Laboratorijski testovi bi mogli zaključiti da bi BioNTech Pfizer morao da preformuliše svoju vakcinu.

Primetio je da je jedan Hongkong koji je bio dvostruko vakcinisan Pfizer-om doživeo prodornu infekciju nove varijante. Revolucionarni slučajevi su zabrinjavajući jer se nastavlja slabljenje imuniteta od vakcine protiv Covida-19 dok vlade nude dopunske injekcije.

Baum je razgovarao sa izvršnim direktorom kompanije Pfizer, Albertom Burlom, koji je rekao da bi naučnicima moglo biti potrebno 100 dana da razviju novu varijantu vakcine za borbu protiv najnovije varijante.

 

 

 

 

 

Nulta Tačka/ZeroHedge

 1,060 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *