NOVI NAPAD NA DR NESTOROVIĆA NAKON ŠTO JE PONOVIO DA JE OVO NAJSMJEŠNIJI VIRUS! ,,NEDOPUSTIVO JE TO ŠTO RADI NESTOROVIĆ, RODITELJI DA MU NE VJERUJU”

NOVI NAPAD NA DR NESTOROVIĆA NAKON ŠTO JE PONOVIO DA JE OVO NAJSMJEŠNIJI VIRUS! ,,NEDOPUSTIVO JE TO ŠTO RADI NESTOROVIĆ, RODITELJI DA MU NE VJERUJU”

Pedijatar iz Zrenjanina dr Tomislav Stevanović novi je na listi ,,provaksera” lekara koji je napao čuvenog doktora Branimira Nestorovića te izneo šta misli o njegovim stavovima da “mladi nisu ugrožni” kao i tvrdnjama da “PCR test nije pouzdan”  kao i to da je ovo i dalje “smešan virus” .

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Stevanović je pozvao roditelje da ni po koju cenu ne veruju “doktoru Haosu” kako ga je nazvao nepoznati pedijatar te upozorio da izmišlja podatke.

Dr Nestorović je jutros gostovao na televiziji K1 te ponovio svoje stavove koji su potkrepljeni naučnim istraživanjima i koji se protive vakcinaciji.

– Niko ne može da te natera na intervenciju. Prvi put imamo prisilu da se vakcinišemo – rekao je Nestorović.

Najomiljeniji doktor u Srbiji se nakon toga obratio svojim pratiocima i na fejsbuku.

 

 

 

 

 

– Više puta su mi blokirali Fesbuk zbog objavljivanja zvanični podataka – nije odustajao Nestorović.

On je ponovio da ,,PCR test nije pouzdan” i da će uskoro biti zamenjen što se naveliko priča u zapadnim zemljama.

 

 

 

 

 

 

 1,650 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *