Niste se naspavali? Riješite to ovako

Niste se naspavali? Riješite to ovako

 

 

Koliko puta vam se desilo da se probudite nenaspavani? Tokom dana vaše tijelo naporno radi i noću mu treba san da bi se regenerisalo.

 

 

Ako se vi svakog jutra budite umorni i neraspoloženi, ova jednostavna mješavina garantuje kvalitetan san i svježinu. Recept od svega dva sastojka učinit će da prespavate noć i ujutro se probudite svježi. Treba vam samo pet kašičica organskog sirovog meda i kašičica himalajske soli. To dobro promiješajte i stavite u staklenu teglu. Najbolje je da odnos meda i soli bude 5:1, ali i to možete prilagoditi svom ukusu ako vam tako ne odgovara. Sve što treba da uradite jeste da malo ove mješavine svake večeri pred spavanje stavite ispod jezika i pustite da se rastopi.

 

 

Himalajska so sadrži preko 80 minerala i elemenata koji su potrebni vašem tijelu za različite procese i koji pomažu tijelu da se preko noći oporavi. S druge strane, med sadrži glukozu koja ćelije puni energijom. Uz sve to, ova mješavina poboljšava lučenje seratonina pa ćete se ljepše odmoriti i oporaviti tijelo.

 

 

 

 

hayat

 1,466 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *