Nevjerovatno visoka smrtnost u zemljama sa visokom stopom vakcinacije! Šampioni vakcinacije su do 19 puta povećali mortalitet!

Nevjerovatno visoka  smrtnost u zemljama sa visokom stopom vakcinacije! Šampioni vakcinacije su do 19 puta povećali mortalitet!

Podaci o mortalitetu u najvakcinisanijim zemljama. Povećane hospitalizacije vakcinisanih.

Od početka zdravstvene krize, francuska vlada tvrdi da je rano liječenje bilo neučinkovito. Nametnulo je velika ograničenja našim slobodama, posebno liječničkim receptima.

Takođe je obećano da će se vakcinacijom postići kolektivni imunitet, kraj krize i povratak normalnom životu.

Ali 18-mjesečni neuspjeh ove takozvane “zdravstvene strategije” zasnovane na lažnim simulacijama, bezbrojnim lažima, obećanjima koja nikada nisu ispunjena, kao i propagandna kampanja i kampanja straha, postao je nepodnošljiv.

Zauzvrat, ovo je praćeno iznuđivanjem pristanka za vakcinaciju, direktnom ucjenom, uz ograničavanje naše slobode kretanja i druženja, našeg prava na rad i bavljenje slobodnim aktivnostima.

Da li su sadašnje vakcine koje nam žele nametnuti efikasne?

Mogu li one dovesti do kolektivnog imuniteta ili je to samo mit? Da bismo odgovorili na ovo pitanje, napravit ćemo trenutnu sanitarnu procjenu najvakcinisanijih zemalja prema podacima Svjetske zdravstvene organizacije i krivuljama Our Worldin Data. (Od početka vakcine u decembru 2020. do 15. septembra 2021.)

People wait to be vaccinated near a mobile "Vaxi Taxi" vaccination site in Cape Town, South Africa, Dec. 14, 2021.

Rekordna smrtnost na Gibraltaru, šampionu u vakcinama Astra Zeneca

Gibraltar (34.000 stanovnika) počeo je vakcinaciju u decembru 2020. godine kada je zdravstvena agencija izbrojala samo 1.040 potvrđenih slučajeva i 5 smrtnih slučajeva pripisanih Covidu-19 u ovoj zemlji. Nakon vrlo opsežne vakcinacije, koja je postigla obuhvat od 115 % (vakcinisanje je prošireno na mnoge španske posjetioce), broj novih infekcija se povećao pet puta (na 5.314), a broj umrlih 19 puta. Broj umrlih porastao je 19 puta, dostigavši ​​97, odnosno 2853 umrlih na milion stanovnika, što je jedan od evropskih rekorda mortaliteta . Ali oni koji su odgovorni za vakcinaciju poriču bilo kakvu uzročnu vezu ne predlažući bilo kakvu drugu vjerodostojnu etiologiju. I nakon nekoliko mjeseci zatišja, epidemija se nastavila, potvrđujući da 115 % pokrivenosti vakcinacijom ne štiti od bolesti.

Visoka zabilježena smrtnost u zemljama kategorisanim kao „Šampioni vakcine protiv Covida-19“. Vakcinisani imaju povećan rizik od smrtnosti u odnosu na nevakcinisane 1

Malta: 84 % pokrivenosti vakcinom, ali jednako neefikasno

Malta je jedan od evropskih šampiona pseudo-vakcina: na ovom ostrvu od 500.000 stanovnika dato je skoro 800.000 doza, što obezbjeđuje pokrivenost vakcinom od skoro 84 % sa zakašnjenjem od oko 6 mjeseci.

Ali od početka jula 2021. epidemija je ponovo počela i ozbiljni (fatalni) oblici su u porastu, primoravajući vlasti da priznaju da vakcinacija ne štiti stanovništvo i da uvedu ograničenja.

Visoka zabilježena smrtnost u zemljama kategorisanim kao „Šampioni vakcine protiv Covida-19“. Vakcinisani imaju povećan rizik od smrtnosti u odnosu na nevakcinisane 2

I ovdje ponavljanje epidemije u smislu slučajeva i mortaliteta dokazuje da visoka stopa vakcinacije ne štiti stanovništvo.

Na Islandu ljudi više ne vjeruju u kolektivni imunitet

U ovoj maloj zemlji od 360.000 stanovnika, više od 80 % je primovakcinisano, a 75 % ima kompletan ciklus vakcinacije. Ali do sredine jula 2021. godine, broj novih dnevnih infekcija porastao je sa oko 10 na oko 120, prije nego što se stabilizovalo po stopi većoj od perioda prije vakcinacije. Ovaj iznenadni recidiv uvjerio je glavnog epidemiologa u nemogućnost dobijanja kolektivnog imuniteta vakcinacijom. „To je mit“, javno je izjavio.

Visoka zabilježena smrtnost u zemljama kategorisanim kao „Šampioni vakcine protiv Covida-19“. Vakcinisani imaju povećan rizik od smrtnosti u odnosu na nevakcinisane 3

Belgija: recidiv bolesti uprkos vakcinaciji

U Belgiji je skoro 75 % stanovništva primarno vakcinisano. A 65 % stanovništva ima kompletan ciklus vakcinacije. Međutim, od kraja juna 2021. broj novih dnevnih infekcija porastao je sa manje od 500 na skoro 2.000. Kako RTBF priznaje, u odnosu na Delta varijantu, sadašnja vakcinacija je daleko od dovoljne da zaštiti stanovništvo.

Singapur napušta nadu u „Nulti Covid“ kroz vakcine

Ova mala zemlja je takođe visoko vakcinisana i skoro 80 % stanovništva primilo je barem jednu dozu. Ali od 20. avgusta 2021. morala je da se suoči sa eksponencijalnim nastavkom epidemije sa porastom slučajeva sa oko deset u junu na više od 150 na kraju jula i 1.246 slučajeva 24. septembra.

Visoka zabilježena smrtnost u zemljama kategorisanim kao „Šampioni vakcine protiv Covida-19“. Vakcinisani imaju povećan rizik od smrtnosti u odnosu na nevakcinisane 4

Ovo nekontrolisano ponavljanje bolesti uprkos vakcinaciji dovelo je do napuštanja strategije iskorjenjivanja virusa za model „života sa virusom“ pokušavajući da se bolest liječi „kao grip “.

UK: zabrinjavajući porast infekcija

Velika Britanija je evropski šampion u vakcinaciji Astra Zeneca vakcinom, sa više od 70 % stanovništva koje je vakcinisano prvi put, a 59 % sa kompletnim rasporedom vakcinacije. Ova visoka stopa “vakcinisanosti” nije spriječila eksploziju zaraženih početkom ljeta, sa do 60.000 novih slučajeva dnevno do sredine jula.

Suočen s ovim značajnim obnavljanjem epidemije uprkos vakcinaciji, Andrew Pollard, predstavnik Oxfordske grupe za vakcine, priznao je pred parlamentom: „ Kolektivni imunitet putem vakcinacije je mit “.

Visoka zabilježena smrtnost u zemljama kategorisanim kao „Šampioni vakcine protiv Covida-19“. Vakcinisani imaju povećan rizik od smrtnosti u odnosu na nevakcinisane 5

Ovaj nastavak zaraze praćen je nastavkom hospitalizacija, teških slučajeva i smrti. Prema zvaničnom izvještaju iz avgusta, smrtni slučajevi su bili češći među potpuno vakcinisanim pacijentima (679) nego među nevakcinisanim pacijentima (390), čime su surovo poricane nade o zaštitnom efektu vakcine na mortalitet.

Nakon ukidanja zadnjih sanitarnih ograničenja, epidemija se smanjila na nivo od manje od 30.000 slučajeva dnevno, dok su početkom jula simulacije kovid specijalista predviđale i do 100.000 novih slučajeva dnevno ako se ukinu sanitarne mjere.

Izrael: zvaničnici negiraju očiglednu katastrofu nakon vakcinacije

Izrael, šampion Pfizer vakcine, nekada svuda navođen kao primjer efikasnosti, sada se oštro podsjeća na stvarnost i sada je model neuspjeha vakcine.

70 % populacije je primovakcinisano, a gotovo 90 % onih koji su u riziku ima kompletan ciklus vakcinacije. No, epidemija se vratila snažnije nego ikada od kraja juna, a više od 11.000 novih slučajeva zabilježeno je u jednom danu (14. septembar 2021.) što je za skoro 50 % premašilo vrhunce zabilježene u januaru 2021. tokom izbijanja nakon prvih vakcina Pfizera.

Visoka zabilježena smrtnost u zemljama kategorisanim kao „Šampioni vakcine protiv Covida-19“. Vakcinisani imaju povećan rizik od smrtnosti u odnosu na nevakcinisane 6

Ovakvo obnavljanje epidemije, uprkos Pfizer vakcinama, praćeno je povećanjem hospitalizacija gdje vakcinisani predstavljaju većinu hospitalizovanih.

Visoka zabilježena smrtnost u zemljama kategorisanim kao „Šampioni vakcine protiv Covida-19“. Vakcinisani imaju povećan rizik od smrtnosti u odnosu na nevakcinisane 7

Vakcinacija ne štiti od teških oblika bolesti niti od smrti.

Visoka zabilježena smrtnost u zemljama kategorisanim kao „Šampioni vakcine protiv Covida-19“. Vakcinisani imaju povećan rizik od smrtnosti u odnosu na nevakcinisane 8

Kraj jula: 71 % od 118 teško bolesnih Izraelaca (ozbiljno, kritično) je potpuno vakcinisano!

Ovaj udio ozbiljno bolesnih vakcinisanih je mnogo veći od udjela potpuno vakcinisanih: 61 %. Tvrditi da vakcina štiti od ozbiljnih oblika bolesti, kako je neoprezno izjavio izraelski ministar zdravlja, greška je (ili dezinformacija?).

Kako ne bi priznala svoje greške, izraelska vlada i dalje negira ovaj očiti neuspjeh i nastavlja da predlaže samo vakcinaciju kao rješenje. Koliko je još smrti potrebno prije nego što bi slijedli primjer Indije ili Japana i konačno usvojili rano liječenje?

Zaključci

Sadašnje pseudo vakcine nisu dovoljno efikasne. Ne sprječavaju ni ponavljanje epidemije, ni hospitalizacije, ni teške oblike, ni smrt. U Izraelu i Velikoj Britaniji, koji preciziraju vakcinalni status žrtava, vakcinisani imaju povećan rizik od smrtnosti u odnosu na nevakcinisane.

Sprovođenje politike samo vakcina dovodi do smrtonosnog ćorsokaka, dok zemlje koje zvanično savjetuju rano liječenje (Indija) ili dozvoljavaju svojim ljekarima da ga prepišu (Japan, Koreja) prolaze mnogo bolje.

Visoka zabilježena smrtnost u zemljama kategorisanim kao „Šampioni vakcine protiv Covida-19“. Vakcinisani imaju povećan rizik od smrtnosti u odnosu na nevakcinisane 9

Šta čekaju naše zdravstvene vlasti kako bi prestale vjerovati u lažne simulacije koje sprovode epidemiolozi koji su previše usko povezani s kompanijama za vakcine, kako bi sagledali dokazane činjenice i prekinuli svoju varljivu i štetnu kampanju provakcinacije i preporučili rano liječenje?

Nastavak zabrane ranog liječenja od strane ljekara dovodi do gubitka šansi za mnoge pacijente i direktno uključuje odgovornost Vlade, a posebno ministra zdravlja.

 

 

 

 

Autor: Gerard Delepine onkolog i statističar

 1,418 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *