NEVJEROVATNO! Bolnica u Americi predstavlja UPALU SRCA kao normalnu dječju bolest

NEVJEROVATNO! Bolnica u Americi predstavlja UPALU SRCA kao normalnu dječju bolest

Američka bolnica pokušava kroz video reklamu da miokarditis predstavi kao sasvim normalnu dečju bolest. Kao da je zapaljenje srčanog mišića česta bolest?!

Njujorško-prezbiterijanska bolnica prikazuje reklamu u nastojanju da podigne svest kod ljudi i dece da je miokarditis uobičajna dečja bolest, naizgled sugerišući da je to sve sasvim normalno.

Video pod nazivom „Priča pedijatrijskog pacijenta – Suri“ priča priču o detetu koje je „imalo jak bol u stomaku za koji se ispostavilo da je miokarditis, ozbiljna upala srčanog mišića“.

U natpisu na video snimku stoji da je „Naš multidisciplinarni pedijatrijski tim za intenzivnu negu radio na regulisanju njenog otkucaja srca i vratio je da se oseća kao ona“.

Slučajevi miokarditisa kod dece su retki, a studije pokazuju da ih kod dece ima 1 do 2 na 100.000, što obično potiče od virusa prehlade. Većina ovih slučajeva se rešava samostalno ili uz lečenje.

Zašto onda iznenadna potreba za podizanjem svesti?
Verovatno zato što podaci iz Američki sistema za izveštavanje o neželjenim događajima vakcine (VAERS) pokazuju kako su izveštaji o miokarditisu i perikarditisu koji su povezani sa vakcinama eksplodirali 2021. i 2022. godine.

 

 

 

 

Prethodnih godina u osnovi nije bilo slučajeva vezanih za bilo koje vakcine.

VAERS je kritikovan u vezi sa detaljima o miokarditisu, međutim studija objavljena u časopisu Američkog medicinskog udruženja (JAMA) ranije ove godine definitivno je povezala razvoj miokarditisa i perikarditisa sa vakcinacijom protiv kovida zasnovanom na mRNA.

Studija je pokazala da su slučajevi najveći kod dečaka i mladića.

NultaTačka

 863 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *