Neovisni istraživači iz Njemačke otkrivaju da sva cjepiva protiv Kovida, bez iznimke, sadrže misteriozne metalne toksine

Neovisni istraživači iz Njemačke otkrivaju da sva cjepiva protiv Kovida, bez iznimke, sadrže misteriozne metalne toksine

Neovisni istraživači iz Njemačke otkrili su da “cjepiva” protiv koronavirusa (Covid-19) sadrže niz skrivenih, toksičnih komponenti, od kojih je većina metalnih, koji nisu označene kao sastojci.

 

 

“Bez iznimke”, kaže grupa, svaki uzorak testiran od Pfizera, Moderne, Johnson & Johnsona (J&J) i AstraZenece sadržavao je sljedeće metalne elemente:

  • Alkalijski metali: cezij (Cs), kalij (K)
  • Zemno-alkalijski metali: kalcij (Ca), barij (Ba)
  • Prijelazni metali; kobalt (Co), željezo (Fe), krom (Cr), titan (Ti)
  • Rijetki zemni metali: cerij (Ce), gadolinij (Gd)
  • Rudarska grupa / metal: aluminij (Al)
  • Grupa ugljika: silicij (Si) (djelomično potporni materijal / klizač)
  • Skupina kisika: sumpor (S)

Koristeći suvremene medicinske i fizičke mjerne tehnike, istraživači su utvrdili da su sve te metalne tvari “vidljive pod mikroskopom tamnog polja kao osebujne i složene strukture različitih veličina, koje se samo djelomično mogu objasniti kao rezultat procesa kristalizacije ili razgradnje i ne može se objasniti kao kontaminacija iz procesa proizvodnje.” Ova otkrića nadovezuju se na radove drugih koji su došli do sličnih otkrića, a jedno od njih je Health Ranger, svakako pogledajte njegovo izvješće koje pokazuje da ugrušci stvoreni cjepivima protiv Faucijeve gripe nisu krvni ugrušci, već metalni ugrušci.

Cjepiva

Krv potpuno cijepljenih ljudi pokazuje “značajne promjene”, otkrili su istraživači

Dr. Janci Lindsay, doktorica znanosti, toksikologinja koja nije bila uključena u studiju, ali koja je obavljala sličan rad, kaže da doista postoji obrazac otkrića koji sugerira da injekcije protiv Covida nisu ono što vlada tvrdi da jesu.

“Broj i dosljednost samih navoda o kontaminaciji, sa jezivom šutnjom globalnih sigurnosnih i regulatornih tijela, zabrinjavaju i zbunjuju u smislu ‘transparentnosti’ i stalnih navoda ovih tijela da su genetska cjepiva ‘sigurna’.” Citira se Lindsay. Oni koji sudjeluju u njemačkoj studiji, koja je još uvijek preliminarna, kažu da su rezultate predali i vladi i medijskim subjektima u nadi da će se netko time pozabaviti. Zasad nema spremnih.

Još jedna stvar koju su istraživači otkrili, a koja je vrijedna pažnje, odnosi se na krv potpuno cijepljenih, za koju kažu da je pokazala “značajne promjene”. Također je utvrđeno da su štetni događaji povezani s ovim promjenama čimbenik “stabilnosti omotača lipidnih nanočestica”, budući da su to membrane topljive u mastima koje prenosi glasnička RNK (mRNK) kao “teret”.

“Upotrebom malog uzorka analize žive krvi cijepljenih i necijepljenih osoba, utvrdili smo da umjetna inteligencija (AI) može sa stopostotnom pouzdanošću razlikovati krv cijepljenih i necijepljenih”, objašnjava studija.

“To ukazuje da cjepiva protiv COVIDA-19 mogu utjecati na dugoročne promjene u sastavu krvi cijepljene osobe, a da ta osoba nije svjesna tih promjena.”

U najboljem slučaju, cjepiva protiv ovog virusa su nenamjerno onečišćena. U najgorem slučaju, a ova se opcija čini vjerojatnijom, ubodi su bili dizajnirani za usađivanje metalnih tvari u ljudska tijela koje se namjerno same sastavljaju u smrtonosne ugruške.

“Utvrdili smo da cjepiva protiv COVIDA-19 dosljedno sadrže, osim kontaminanata, tvari čiju namjenu ne možemo utvrditi”, dalje objašnjava studija.

U odjeljku za komentare netko je istaknuo da cijepljene osobe s promijenjenom, metalnom krvlju više ne mogu sigurno darivati krv, što je nešto što treba imati na umu za one kojima je potrebna transfuzija.

“Kao sa svim cjepivima i svim lijekovima, ‘puni kvantitativni sastav’ svih ‘cjepiva’ protiv Covida-19 poslovna je tajna, zaštićena od otkrivanja zbog komercijalne osjetljivosti”, istaknuo je drugi.

“Pfizerova vlastita tablica sirovog sastava, 3.2.P.1-1, objavljena na moj zahtjev za pristup informacijama, sugerira vjerojatno 6 redigiranih sastojaka za proizvodnju.”

 2,478 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *