NEMA NIŠTA OD KOVID PROPUSNICA I ZATVARANJA U SRBIJI!

NEMA NIŠTA OD KOVID PROPUSNICA I ZATVARANJA U SRBIJI!

Krizni štab odložio je donošenje restriktivnih mera. Za sada na snazi ostaju mere koje trenutno postoje – nošenje maski, distanca i stroga kontrola i nadzor.

– Medicinski deo Kriznog štaba je zahtevao da usvojimo mnogo restriktivnije mere nego što trenutno postoje. Na današnjoj sednici tražio uvođenje kovid propisnica, ali i zatvaranje, odnosno skraćivanje radnog vremena ugostiteljskih objekata u trajanju od 10 dana – rekla je Ana Brnabić nakon sednice Kriznog štaba.

Sednica Kriznog štaba održana je danas sa početkom nešto nakon 14 sati u Palati Srbija. Medicinski deo Kriznog štaba na sednici je insistirao na jednoj od dve stvari – ili kovid propustice ili restriktivne mere, što podrazumeva skraćivanje radnog vremena ugostiteljskih objekata i smanjivanje broja ljudi u zatvorenom prostoru.

NE PROPUSTITE NAJNOVIJI INTERVJU IZ BUNKERA! SRĐAN ŽUNIĆ I MARIO ZNA O ONOME O ČEMU NIKO NE SME DA PRIČA!


 

Medicinski deo Kriznog štaba se jednoglasno slaže sa onim sto je juče rekao prof. dr Branisav Tiodorović.

– Što se tiče mera, ja ne verujem da će biti neke velike promene u merama. Prvo, kad smo još negde početkom septembra sagledavali sve mere, videli smo da mi u stvari imamo mere na snazi. Od ulaska u zemlju, do onih koje treba da važe unutar zemlje od ulaska u restoranima, tržnim centrima, manifestacijama i slično. Problem nije u merama, nego u sprovođenju i nedostatku oštrog kažnjavanja – izjavio je profesor Tiodorović i dodao da u ovom trenutku ne vredi razgovarati niti sprovoditi zatvaranje.

 

 

 

NULTATACKA.RS

 1,318 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *