Negativne energije: OVE STVARI DONOSE NESREĆU; NAJVEĆA JE OGLEDALO OKRENUTO PREMA BRAČNOM KREVETU!

Negativne energije: OVE STVARI DONOSE NESREĆU; NAJVEĆA JE OGLEDALO OKRENUTO PREMA BRAČNOM KREVETU!

 

 

 

Imate osjećaj da vas stalno prati nesreća? Pogledajte dobro prostor u kojem živite jer možda se upravo tu krije rješenje vaše nevolje. Naime, prema mnogim vjerovanjima slijedećih 5 predmeta donose nesreću i negativnu energiju ukućanima:

Unutrašnjost Mitjinog doma

 

 

Ogledalo okrenuto prema krevetu
Vjeruje se da ogledalo okrenuto prema krevetu može uzrokovati probleme u ljubavnoj vezi, jer pušta negativnu energiju u inače dobar i zdrav brak.

 

 

Crna vrata
Boju ulaznih vrata najbolje je odrediti prema tome na koju stranu svijeta su okrenuta. Crna vrata možete imati samo ako vrata gledaju na sjever, inače će u vaš dom ući loša sreća.

 

 

 

Biljka s bodljama
Za oštre, šiljaste predmete takođe se smatra da donose nesreću i ako želite da vaš dom privuče pozitivnu energiju izbjegavajte da u njemu držite biljke s bodljama, poput kaktusa.

 

 

 

Kalendar na pogrešnom mjestu
Kalendar obješen na ulazna vrata doma podsjetnik je na prolaznost života pa se vjeruje da tada utiče na trajanje životnog vijeka njegovih stanara.

 

 

Slika brodoloma
Slika brodoloma predstavlja nemir koji može uticati na ponašanje i energiju stanara.

 

 

 

Svježe cvijeće
Stavite li svježe cvijeće na neko vidljivo mjesto u svom domu, sreća vas neće zaobići. Samo ne stavljajte cvijeće s bodljama poput kaktusa o kome smo već pisali.

 

 

 

Obojena vrata
Ukoliko su vrata ka jugu, obojite ih u crvenu ili narandžastu boju, vrata okrenuta prema sjeveru trebala bi biti plava ili crna, za zapad izaberite sivu ili bijelu boju, a ona okrenuta prema istoku donijeće vam sreću ako su smeđa ili zelena.

 

 

 

Raspored namještaja
Vjeruje se da kružno postavljeni namještaj pomaže u protoku energije. Takođe se smatra da će krevet okrenut dijagonalno ka vratima spavaće sobe ispuniti dom pozitivnom energijom.

 

 

 

Potkovica
Mnoge kulture veruju da konjska potkovica obješena iznad vrata donosi sreću. Ako je potkovica okrenuta prema gore to će osigurati da sreća ne nestane, a ako je okrenuta prema dole sreća će pasti na svakoga ko prođe kroz ta vrata.

 

 

 

Lovac na snove
Obješen u spavaćoj sobi, lovac na snove štiti stanara od ružnih snova.

 

 

 

 

 

 

aura.ba

 2,281 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *