NBA-a LEGENDA JOHN STOCKTON (Utah Jazz) SMATRA DA JE VIŠE OD 100 PROFESIONALNIH SPORTISTA UMRLO ZBOG VAKCINE

NBA-a LEGENDA JOHN STOCKTON (Utah Jazz) SMATRA DA JE VIŠE OD 100 PROFESIONALNIH SPORTISTA UMRLO ZBOG VAKCINE

Legenda NBA-a, John Stockton izneo je svoje mišljenje o smrtnim slučajevima profesionalnih sportista koji su primili vakcine protiv covid-a u intervjuu za Spokane’s Spokesman-Review.

Tokom intervjua sa novinarom , košarkaš Kuće slavnih John Stockton izjavio je da je više od 100 profesionalnih sportista umrlo od vakcinacije. Takođe je rekao da su desetine hiljada ljudi, možda milioni, umrli od vakcina protiv covid-a.

“Mislim da je to sada jasno zabeleženo, verujem da ih je sada 150, to je preko 100 mrtvih profesionalnih sportista, profesionalnih sportista, u vrhuncu života, mrtvih koji su vakcinisani, neki su umrli na terenu. “, rekao je Stockton u intervjuu.

“U suštini, svelo se na to da su me tražili da nosim masku na utakmicama i kao javna ličnost, neko malo vidljiviji, malo sam ostao u gomili”, rekao je Stockton. “I zato sam primao pritužbe, moraće ili tražiti od mene da nosim masku ili će mi suspendovati karte.”

 

 

LEGENDA NBA-a DžON STOKTON TVRDI DA JE VIŠE OD 100 PROFESIONALNIH SPORTISTA UMRLO ZBOG VAKCINE

 

 

Stockton je zauzeo čvrst stav protivljenju vakcina protiv COVID-19, mera zatvaranja i obaveznih maski, prvobitno je ponudio svoje stavove prošlog juna u dokumentarcu pod naslovom „COVID i vakcina: otkrivena istina, laži i zablude“.

Naravno, proveravači čijenica su odmah krenuli..

„Takve tvrdnje su sumnjive i nisu potkrepljene naukom, niti ih medicinski profesionalci smatraju kredibilnim, prema FactCheck.org, projektu The Annenberg Public Policy Center, i istraživanju koje je objavio PolitiFact, koji vodi Institut Poynter,“ – napisao je Lawson.

Posle ovog intervjua Stockton-u su privremeno ukinute sezonske karte za utakmice, program za koji je on najpoznatiji, zbog njegovog odbijanja da se pridržava obaveznim maskama.

Stockton je zauzeo čvrst stav protiv vakcina protiv COVID-19, mjera zatvaranja i mandata maski, prvobitno je ponudio svoje stavove prošlog juna u dokumentarcu pod naslovom „COVID i vakcina: otkrivena istina, laži i zablude“.

 

Nulta Tačka/Spokesman

 697 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *