Napravite svoj afrodizijak kod kuće, od samo 2 sastojka ! DJELUJE!

Napravite svoj afrodizijak kod kuće, od samo 2 sastojka !  DJELUJE!

Slikovni rezultat za viagra dva sastojka

 

 

Mnogi muškarci koriste vijagru kako bi povećali potenciju, ali se ona ispostavila kao veoma loša za ljude koji imaju bilo kakav problem sa srcem ili pritiskom.

 

 

Preparat za potenciju, i to potpuno zdrav, bez ikakavih nuspojava, možete da napravite i u svojoj kući i to koristeći samo dve biljke, lubenicu i limun. „Prirodnu vijagru“ otkrili su italijanski naučnici i tvrde da pomaže svima koji pate od blage do umerene erektivne disfunkcije.

 

 

Glavni sastojak je citrulin – aminokiselina koja se u velikim količinama nalazi u lubenici, a koja uzrokuje odličan protok krvi. Lubenica je inače odlična za zdravlje, veliki je izvor vitamina C, a super je za one koji žele da smršaju. Pored lubencice, potreban vam je još samo limun.

 

 

Evo kako da napravite domaću vijagru:

Stavite komadiće lubenice u blender i miksajte dok ne dobijete litar soka. U blender stavite i bijele dijelove kore lubenice, jer oni sadrže velike količine citrulina. Dobijeni sok prokuvajte nekoliko minuta, a zatim dodajte sok od dva limuna.

 

 

Kuvajte ih zajedno sve dok u šerpi ne ostane polovina početne tečnosti, oko pola litre. Tečnost prespite u staklenu posudu, ostavite da se ohladi, a kasnije ga čuvajte u frižideru. Sok treba piti ujutro i uveče na prazan stomak, od dve kašičice do trećine jedne čaše.

 

Probajte, deluje.

Izvor:alo

 1,491 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *