SPREMA LI SE NAJBOLJEM TENISERU SVIJETA NOVAKU ĐOKOVIĆU IZBACIVANJE SA US OPENA JER NIJE PELCOVAN?!

SPREMA LI SE NAJBOLJEM TENISERU SVIJETA NOVAKU ĐOKOVIĆU IZBACIVANJE SA US OPENA JER NIJE PELCOVAN?!

Novinar ističe da je Đoković nepotrebno sebe ostavio ranjivim zbog nevakcinisanja

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Novinar Ben Rotenberg je po ko zna koji put pokrenuo lavinu svojim komentarima i to po običaju, na štetu najboljeg reketa sveta.

Pošto je Olga Danilović sat vremena pre zakazanog duela sa Naomi Osakom morala da se povuče sa turnira, krenule su spekulacije.

 

 

Srpkinja je poručila da ima problema sa virusom, ali da to nije korona. Bez obzira na to, Rotenberg je našao način da napadne Novaka Đokovića.

 

 

 

– Povlačenje Danilovićeve je navedeno zbog medicinskih razloga. Čekamo dalja objašnjenja, ali vredi napomenuti da je isto objašnjenje iskorišćeno za Žila Simona, koji je bio u kontaktu sa osobom zaraženom koronom – rekao je on, pa napao prvog tenisera sveta:

– Ako je to slučaj, odmah se čovek zapita da li bi jedan čovek koji juri grend slem mogao da bude pogođen ovim – napisao je misleći naravno na Đokovića.

 

 

 

Pojasnio je da igrači koji su u „bliskom kontaktu“ sa zaraženima, a nisu vakcinisani bivaju diskvalifikovani sa turnira. Novak nikada nije potvrdio ni demantovao vakcinaciju, već ne želi da se izjašnjava i želi da to bude svačija lična odluka.

– Teška situacija za Danilovićevu pred njen najveći meč u karijeri, nadam se da nije nikakva ozbiljna bolest. Što se Đokovića tiče, on je toliko bolji od svih ostalih da je pravilo o kovid vakcini njegova jedina pretnja kada je osvajanje Ju Es opena u pitanju – napisao je Rotenberg i pokušao da spusti loptu, ali kasno.

 


Rekao je da je Novak Olgi neka vrsta mentora i zbog toga pretpostavlja da bi u slučaju da se ispostavi da Olga ima koronu Novak mogao biti diskvalifikovan.

– Uprkos Novakovom neverovatnom profesionalizmu on je sebe ostavio ranjivim i u situaciji da može da mu se desi da završi Ju Es open ako je zaista nevakcinisan- završio je Rotenberg.

 

 

 

NultaTačka/Espresso

 1,199 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *