Mladeži i sudbina: Kinesko čitanje budućnosti sa lica

Mladeži i sudbina: Kinesko čitanje budućnosti sa lica

 

 

 

Veliki mladež blizu očiju ili usta, okrugao, sjajan i gladak, eventualno blago ispupčen, znak je ljepote. Mladež blizu usta ukazuje na elokventnost, ali i na sklonost tračevima i svađi. Simbol je požude, strasti i erotičnosti

 

Sudeći po kineskom proricanju na osnovu mladeža na licu, nije sve tako crno kao što se čini. Njihovo tumačenje obuhvata upravo one upadljive, velike mladeže čiji vlasnici imaju utisak da svi gledaju samo u njih, a koje naša medicina uklanja hirurškim putem ili drži “pod lupom“.

Za drevne kineske ezoteričare takvi mladeži su upozorenje ili podsjetnik na neke slabosti ili izrazite kvalitete karaktera ili sudbine. Sitni ili “dobri mladeži“, teško uočljivi ili skriveni u kosi, na leđima ili zadnjici, ukazuju na sreću ili blagostanje. Od izrazito crnih, tamno smeđih, smeđih, sivih, ljubičastih i crvenih, Kinezi smatraju za dobre – crne i crvene mladeže. Nemaju ništa ni protiv maljavih mladeža, koje smatraju za “žive“ i tretiraju kao dobar znak.

 

http://aura.ba//wp-content/uploads/2017/05/mladezi.png

 

 

Ako planirate da uklonite veliki mladež sa lica, zato što vidite samo njega kada se pogledate u ogledalu, provjerite šta on, po kineskom vjerovanju, znači. Konsultujte fotografiju, odredite mjesto mladeža i pročitajte njegovo tumačenje. Napomena: značenje sitnih mladeža na licu podudara se sa velikim, s tim što navedene osobine ili tumačenja nisu toliko jasni i izraženi.

 

 

 

Evo šta možete “pročitati” na osnovu položaja mladeža na vašem licu:

 1. AKO JE MLADEŽ NA VRHU ČELA – vi ne trpite autoritete, roditelje, šefove, starije osobe… Držite se na pristojnoj distanci od njih.
 2. AKO JE MLADEŽ MALO VIŠE PREMA GORE IZNAD SREDINE ČELA – vi nemate smisao za planiranje i stoga vodite nesređen život
 3. AKO JE NA SREDINI ČELA – imate tešku narav i umijete da budete surovi. Trebalo bi da se čuvate nesretnih slučajeva u trećem dobu
 4. AKO JE IZNAD OBRVA – imate lošu karmu u bračnom ili finansijskom životu
 5. AKO JE IZNAD SPOLJNJEG UGLA OKA – vi ste iskrena osoba, ali sa naglašenom potrebom da budete voljeni.
 6. AKO JE U OBRVI – veoma ste pametna, kreativna i istrajna osoba. Čekaju vas slava i blagostanje, imate sreće sa novcem i u braku. Trebalo bi da se čuvate groma i trovanja hranom
 7. AKO JE MLADEŽ NA KAPKU – imate tendenciju da se sukobljavate sa porodicom i ne umijete da zadržite novac.
 8. AKO JE MLADEŽ U GORNJEM DIJELU NOSA – moguća je materijalna oskudica, kao i seksualna disfunkcija
 9. AKO JE NA VRHU NOSA – izbjegavajte nevolje svake vrste. One se prosto ljepe za vas. S druge strane, okolina vas smatra za izuzetnog prijatelja. Ako je mladež na desnoj nozdrvi vi ste veliki putnik, volite prirodu i pokret, a ako se nalazi na lijevoj nozdrvi – vi ste nepouzdana i nepovjerljiva osoba, ali veoma sretna. Trebalo bi da se čuvate jedino pada.
 10. AKO JE MLADEŽ IZNAD USNE, U SREDINI – Ukoliko ste dama, imali ste poteškoće sa ostajanjem u drugom stanju ili vas čeka odvojen život od djece i unučadi
 11. AKO JE U NEPOSREDNOJ BLIZINI USANA – Imate problem sa gojaznošću i dijetama.
 12. AKO JE NA OBRAZU ISPOD OKA – pokazujete veliku brigu i požrtvovanost prema djeci, ali i nemogućnost da ostvarite dobre odnose sa njima.
 13. AKO JE NA DNU BRADE – ne boravite dugo na jednom mjestu, cijeli život se seljakate.
 14. AKO JE NA SREDNJEM DIJELU BRADE – vas odlikuju zdrav razum i savjesnost. Imate dara za umjetnost. Nosite rizik od trovanja hranom ili alergija.
 15. AKO JE U NEPOSREDNOJ BLIZINI DONJE USNE – tiha ste i studiozna osoba. Postoji mogućnost seksualnog zlostavljanja u djetinjstvu, trovanja hranom ili izrazite gojaznosti u zrelom dobu. Sreća vas stiže u drugoj polovini života.
 16. AKO JE NA DESNOM OBRAZU – imate sretan život, uspješna ste osoba. A ako se nalazi na lijevom obrazu – ozbiljna ste i studiozna osoba. Borite se kroz život. Ipak, budite oprezni u svojim postupcima u zrelom dobu, može vam se desiti da izgubite dobru reputaciju.
 17. AKO JE NA UHU – čekaju vas slava i bogatstvo, ali vas odlikuje i bezobzirnost.
 18. AKO JE SMJEŠTEN UZ OKO – postoji mogućnost problema u seksualnom životu.
 19. AKO JE SMJEŠTEN IZMEĐU OBRVA NA SREDINI ČELA – imate sklonost ka kriminalnim aktivnostima.
 20. AKO JE NA SLJEPOOČNICI – uvedite pojačan oprez na putovanju. Ako imate mladež na desnoj sljepoočnici, veoma ste sposobna osoba. Ako imate mladež na lijevoj, nemarni ste prema novcu, neumjereni u potrošnji, pa čak i skloni kocki.

21.AKO JE MLADEŽ NA VRHU ČELA IZNAD SLJEPOOČNICE – na putevima u inostranstvo čeka vas blagostanje.

  

 

 

  MLADEŽI NA TIJELU

Veličina mladeža na licu ima svoje „parnjake“ na tijelu. Primjera radi, ako imate mladež u obrvi, morate da imate još jedan na ramenu ili dlanu. Mladež na obrazu „parnjak“ je sa mladežom na grudima. Mladež blizu usana ukazuje da imate i sličan i u ženskoj intimnoj zoni. Većina mladeža po tijelu, po Kinezima, predstavlja dobar znak.

CRVENI MLADEŽ NA GRUDIMA je odličan znak. Ukazuje na strast, velikodušnost, sposobnost ljubavi i dobre odnose sa djecom.

MLADEŽ NA ZADNJICI govori da osoba posjeduje entuzijazam, vitalnost, komunikativnost i sreću sa novcem.

MLADEŽ NA LEĐIMA ukazuje na jaku osobu, vještu u komunikaciji.

MLADEŽ NA POTKOLJENICI ukazuje na izrazite pregaoce, posvećene poslu i porodici.

SVI MLADEŽI NA DLANU su dobar znak, koje ne bi trebalo uklanjati.

MLADEŽI NA VRATU, blizu Adamove jabučice, impliciraju da osoba ne živi u harmoniji sa porodicom.

MLADEŽI OKO PUPKA, pa još crvene boje, ukazuju na gurmane. Oni su dobar znak sreće i mudrosti.

MLADEŽI NA RAMENU govore o velikim pregaocima, koji naporno rade da bi obezbijedili svoju porodicu. Ne ulazite sa njima u rasprave, odlični su oratori.

(aura.ba)

 1,773 total views,  6 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *