Mjesečni horoskop za veljaču 2019. – Prognoza za sve znakove

Mjesečni horoskop za veljaču 2019. – Prognoza za sve znakove

Ovan

Kada se Mars, vaš anđeo čuvar, preseli u ambicioznog, odgovornog, discipliniranog, orijentiranog na uspjeh  – Jarca, lakše ćete poduzeti korake prema planinama svojih snova. Vaš uobičajeni modus operandi je spontan i bez mnogo promišljanja slijedite svoje strasti i želje. Mars u Jarcu dodaje praktičnost i organizaciju vašoj hrabroj, smionoj, pionirskoj prirodi.

Dok budete strpljivo osvajali svaki korak na planini, oboružani odlučnošću i uvjerenjem, sigurni ste da ćete stići do vrha. Kako su vatreni Ovan i zemljani Jarac pokretački znakovi, nemoguće je zaustaviti se nakon što krenete.

Bik

Vrijeme je da zasadite sjeme i odlučite što želite stvoriti u svojoj karijeri, jer je Mladi mjesec u Vodenjaku u vašoj 10. kući. Premda cijenite svoju fizičku i emocionalnu udobnost iznad svega, ovaj Mladi Mjesec pokreće dio vas koji je spreman napraviti promjene, piše Yearly horoscope.

I znate kako se volite mijenjati. Samo se šalim! Vi bolje od bilo koga drugoga znate da je potrebno mnogo da se pokrenete i napravite promjene koje ometaju vaš osjećaj ugode, ali kada to učinite, ništa vas ne može zaustaviti.

Ono što dodatno povećava potrebu da odbacite ono što vas ograničava je to što je Venera, vaš anđeo čuvar, sada također u Vodenjaku. Vaši ekscentrični prijatelji vas ohrabruju da odbacite sve izlike i budete ono što stvarno jeste, čak i ako to znači osporavanje statusa quo.

Blizanci

Mars, planet strasti i akcije, putuje u arenu odnosa u vašoj karti. Investirajte svoje resurse u ono u što doista vjerujete. Iako u vašim najintimnijim odnosima mogu postojati nesuglasice, tu je i prilika za veću iskrenost i intimnost ako ste spremni biti iskreni. Ako ste željeli očistiti zrak, sad je vrijeme.

A s punim Mjesecom u Djevici, 23. veljače 2019., u vašoj kući i obitelji, imat ćete veću jasnoću i svijest o tome što je potrebno da bi se osjećali sigurno dok obnavljate kontakt s obitelji od koje ste se možda otuđili. Budite otvoreni prema njihovoj ljubavi i podršci, osobito kad je neočekivana.

Rak

Vi ste najosjetljiviji znak u zodijaku i mrzite baciti brod u more vaših odnosa zbog straha od odbacivanja i napuštanja. Trebate svjesno odlučiti biti vlastita majka i otac i znati da vi možete odlučiti da uvijek budete tu za svoje unutarnje dijete. Sada je na vama hoće li se vaše unutarnje dijete osjećati voljeno ili ranjeno.

Ostavite prošlost u prošlosti. Važno je zapamtiti da se Mars, planet djelovanja, kreće u vašoj 7. kući, u areni odnosa, nakon 6. veljače (što čini samo svake dvije godine) pa imate priliku izboriti se za ono što najviše želite u vašim odnosima.

I dok konfrontacija ne mora uvijek biti ugodna jer mislite da to ugrožava vašu sigurnost, osjećat ćete se samosvjesnije ako se zauzmete za sebe.

Lav

Vrijeme je da ponovno uspostavite svoje odnose s Novim Mjesecom u Vodenjaku u vašoj 8. kući partnerstva. S Venerom, planetom ljubavi i poštovanja, koja je također u vašoj 7. kući, pogledajte što najviše cijenite u vašim vezama. Možda ćete otkriti da ono što vas jednom privuklo to više ne čini. Ili, s druge strane, možete se osjećati privučeni nečim ili nekim novim.

Horoskop za veljaču 2019. predviđa da Sunce, vaš anđeo čuvar, uplovljava u Ribe 18. veljače, naglašavajući dio vaše karte gdje spajate svoje energije s drugima na najdubljim razinama – emocionalno, psihološki, duhovno, financijski, seksualno.  Budite izravni i iskreni s onima koji su vam najbliži.

Ovo je vrijeme da budete iskreni u vezi onoga što ste spremni dati i što želite dobiti od svojih najintimnijih saveza.

Djevica

Polarnost Djevice / Riba postaje još očitija  punog Mjeseca u Djevici, 23. Radi se o postizanju ravnoteže između suprotnosti. A ravnoteža između Djevice i Riba je potreba da se analizira i shvati u odnosu na potrebu povjerenja i vjerovanja.

U svom najvišem izrazu, Djevica donosi zemlju u nebo, a Riba donosi nebo na zemlju. Ovaj puni Mjesec pruža vam jasnoću da odlučite gdje trebate zadržati i gdje ste spremni otpustiti.

Vaga

Osjetit ćete dašak svježeg zraka kad Venera, vaš planet anđeo čuvar, napusti rezerviranog, ozbiljnog, konvencionalnog Jarca i prijeđe u jedinstvenog, genijalnog Vodenjaka. Svi vaši šašavi, eklektični prijatelji sada se pojavljuju jer oni odražavaju onaj dio vas koji želi izazvati konvenciju.

1. veljače, Jupiter, planet rasta i širenja, koji je u vašem znaku od 24. rujna 2017. godine, započet će četveromjesečni retrogradni ciklus. Kakva nevjerojatna prilika za vas da razmislite i ponovno procijenite sve vaše odnose, počevši od vašeg odnosa sa sobom.

I ne samo odnose s drugima – nego vaš odnos prema poslu, novcu, zdravlju, automobilu itd. I što je najvažnije, sada je vrijeme da vratite ravnotežu. Uostalom, vi ste u ovom životu stvarali ravnotežu, harmoniju i timski rad i vi ste primjer toga da svi podučavamo ono što najviše trebamo naučiti.

Škorpion

Škorpion, zmija ili orao – vaš je izbor kako izražavate svoju moć i magiju. Mars, vaš planet – anđeo čuvar, prelazi u odgovornog, ozbiljnog Jarca 6. veljače. Pragmatična, zemljana energija Jarca, u kombinaciji s vašim fokusiranim intenzitetom, može stvoriti bilo što.

Sa Suncem u Vodenjaku u kući emocionalnih temelja sve do 18. veljače 2019. godine, Venera ulazi u tu kuću 8.og na Mladi Mjesec. Možda ćete se povući iz svijeta u čahuru i istražiti dubine vaše psihe za promjenu.

Prigrlite misli i sjećanja iz prošlosti, znajući da možete stvoriti novi život s većom strašću transformirajući bilo koju negativnu emocionalnu prtljagu koju još uvijek nosite. I nitko vas ne razumije bolje od vas samih. Kao što kaže Tečaj čuda: Sva vaša prošlost, osim njezine ljepote, je nestala, i ništa nije ostalo osim blagoslova.

Strijelac

Horoskop za 2019. kaže da Jupiter, vaš anđeo čuvar započinje svoj četveromjesečni retrogradni ciklus  i možda se pitate zašto je vaš uobičajen zanos i entuzijazam smanjen. Većinu vremena, lako vam je vidjeti čašu kao napola punu, jer znate da u svemu postoji smisao i svrha, ali poruka sada za vas iz Svemira je da dublje kopate unutra dok pokušavate shvatiti vaš život.

S Merkurom nakon 16. veljače 2019., Suncem nakon 18. i Venerom nakon 26. sve teče prema idealističnim, intuitivnim Ribama u vašem domu emocionalnih temelja, i naći ćete većinu vaših odgovora kod kuće i u interakciji s obitelji. Dok obično volite slobodu putovanja širom otvorenih prostora, većina će vaših putovanja sada biti unutarnja.

Jarac

Vodi, slijedi ili se makni s mog puta može biti sada vaša mantra, dok je Mars, planet pokreta i inicijative u vašem znaku od 6. veljače, što on čini samo svake 2 godine. Kao zemljani znak, obično ste puni volje da se popnete na vašu planinu uspjeha, ali sada ste doslovno nezaustavljivi. Kada je Mars u vašem znaku, vrijeme je da postanete jedno sa svojom strašću.

Budite svjesni da sada lako možete pregaziti druge u svojoj želji da postignete svoje ciljeve. Sa Suncem, Venerom i Mladim Mjesecom u Vodenjaku, koji se suprotstavlja konvencijama i izaziva status quo, u vašoj kući resursa (novac, vrijeme, sirovine), možete odstupiti od svog uobičajenog rezerviranog, ozbiljnog načina rada jer odlučujete da postoji inovativniji način korištenja vaših talenata i resursa.

Vodenjak

Ovo je vaš mjesec za sjaj! O, ljubitelju bratstva i čovječanstva – ovo je svake godine vrijeme kada ponovno započinjete svoje životno putovanje. Uzmite si vremena za ljubav i cijenite sebe za promjenu, prije nego što izađete i poboljšate kvalitetu života svima ostalima s Venerom, planetom ljubavi. Cijenite svoj jedinstveni način gledanja na svijet i vaše želje da napravite promjene koje će koristiti svima.

Na Novi Mjesec u Vodenjaku 8., posadite sjeme kako biste imali hrabrosti napraviti revoluciju svom životu tako da odražava vašu jedinstvenu prirodu. Prije nego ostvarite snove za bolji svijet, važno je znati što vas čini sretnima. Najbolje funkcionirate u zajednicama u kojima se svatko ohrabruje da bude ono što doista jest. Ako niste dio jedne, upotrijebite ovu energiju mladog Mjeseca za stvaranje jedne.

Ribe

Možda nećete biti sigurni u kojem oceanu plivate dok Jupiter, jedan od vaših planeta anđela čuvara, započinje svoj četvrtomjesečni retrogradni ciklus, 1. veljače 2019. Normalno, vi ste po svojoj prirodi reflektivni i introspektivni, ali možda ćete se doista osjećati kao da se gnijezdite u čahuri dok dopuštate sebi da otpustite cijelu prošlu godinu prije rođendana.

Osjećat ćete se više kao kod kuće u svojoj koži, nakon što se Sunce vraća vašem znaku 18. og. A s Merkurom, planetom komunikacije, koja prelazi u vaš znak 16. veljače 2019. i Venerom, planetom  ljubavi, 26. kolovoza, čitav ćete Svemir osjećati kao vaše dvorište.

Vaša intuitivna osjetljivost na druge bit će povećana sada, što znači da je još važnije postaviti osobne granice, dok ćete i vi ostati otvoreni za druge. Zapamtite, vi osjećate svačije emocije. Zato volite, blagoslivljajte i onda otpustite.

 

 

 

 

 

 

ATMA

 1,472 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *