Mjesečni horoskop za studeni/novembar

Mjesečni horoskop za studeni/novembar

Rakovi će, u mjesecu koji je pred nama, proživljavati vrlo napete trenutke na svim životnim poljima! Saturnov boravak u opozitnom znaku Jarca pokazuje svoje posljednje trzaje i dijeli finalne testove. Mjesec u koji smo ušli je za Bikove, po pitanju posla, prilično turbulentan. Ljubavna situacija je u stanju mirovanja.

OVAN

Ovnovi do polovine mjeseca završavaju postojeće poslove i ono što je ostalo nezavršeno u prethodne dvije i po godine. Vrijeme do 15.11. iskoristite da maksimalno sredite poslovni ambijent i krenete punom parom naprijed u drugoj polovini mjeseca. Financije su vam ovog mjeseca dosta kritične, previše troškova vas izbacuje iz takta, ali ćete ipak na neki način uspjeti iz svega izaći kao pobjednik! Povoljni dani za poslovnu akciju su od 08. do 13.11.

Na ljubavnom planu vam je vrlo uzavrelo! Zauzeti pripadnici znaka mogu očekivati dosta nezgodnih momenata s partnerom. Druga dekada znaka je posebno na udaru. Slobodnima se udvaraju zauzeti pa ni to baš nije preporučljiva priča. Budite strpljivi i sačekajte bolje dane od prosinca/decembra!

Zdravstvena situacija nije sjajna. Ne fali vam ništa konkretno, ali osjećate manjak snage i vrtoglavice. Izdržite do 15.11., nakon toga se stvari popravljaju.

 

 

 

 

BIK

Mjesec u koji smo ušli je za vaš poslovni segment prilično turbulentan. Dosta stvari izmiče kontroli i imate osjećaj da se vrtite u krug. Od trećeg tjedna studenog/novembra će se ukazati prilike da neke ugovore koje ste čekali regulirate. Novčana situacija također nije bajna, ali ćete se nekako sabrati i uspjeti sa svim obavezama izaći na kraj.

Ljubavna situacija je u stanju mirovanja. Mnogi koji imaju tajne odnose, iste će ovog mjeseca razrješavati i znati na čemu su. Mogući su problemi za one pripadnike znaka koji emocije miješaju s poslom. Slobodni bi trebali sačekati s promjenama svog statusa. Jednostavno, nije još trenutak.

Dobro se osjećate.

 

 

 

 

BLIZANCI

Blizanci u mjesecu pred nama sav fokus stavljaju na polje posla i poslovnih suradnika. Vaš fokus će uroditi plodom, usprkos nekim početnim otežavajućim okolnostima, s početka mjeseca. Iza 10.11. sve lagano dolazi na svoje. Financije se popravljaju od polovine mjeseca. Ako planirate uzimati kredit, iskoristite ovaj mjesec za to!

U emotivnim odnosima je pred vama vrlo interesantan i nadasve opuštajući period! Postojeći odnosi su dosta dobri i imaju tendenciju poboljšanja, dok će se usamljenim otvoriti prilike za nova poznanstva od polovine mjeseca. Budite što više u društvu dragih ljudi, bit će ovo odličan period za sve vrste zabava, flerta, druženja.

Dobro se osjećate.

 

 

 

 

RAK

Vi proživljavate vrlo tenzične momente na svim životnim poljima! Saturnov boravak u opozitnom znaku Jarca pokazuje svoje posljednje trzaje i dijeli finalne testove. Na poslovnom planu će dobar dio Rakova ovog mjeseca imati priliku da s nekim od nadređenih konačno razriješi određene nedoumice iz prethodnog perioda. Novčana situacija je dobra i bit će još bolja od trećeg tjedna mjeseca.

Ljubav je vaša rak rana i to ne bez razloga! Čega ste se god uhvatili prethodne dvije i pol godine, to je pošlo kako ne treba. Ovo je još jedan od mjesec raščišćavanja s karmičkim dugovima.

Moguće su obnove odnosa, a posljednji tjedan mjeseca je za to najizgledniji. Melankolija, tuga, bijes, želja da ponovo volite sve je to ovog mjeseca izmiješano u vašoj duši. Zato su 14., 15. i 16.11. vrlo važni dani u kojima su mogući novi počeci.

Problemi s kostima.

 

 

 

 

LAV

Lavovima mjesec studeni/novembar servira dosta troškova, ali će se i neki dugovi od ranije uspjeti riješiti pa ćete moći da sve svoje financijske obaveze regulirati adekvatno i na vrijeme. Dobar je period za odlazak na kraći poslovni put. Dobre vijesti vezane za napredovanja vam stižu, preko ženskih osoba.

U ljubavi je ovo mjesec u kojem ćete imati priliku za dosta novih poznanstava i flertove. Dopisivanja, upoznavanja, putovanja, sve će vam to ovog mjeseca biti otvoreno pa biste mogli započeti dosta interesantne odnose! Uživajte i pustite probleme s ukućanima po strani. Vrijeme je da sada mislite na sebe.

Problemi s kičmom i koljenima. Kolebanja krvnog tlaka.

 

 

Blog Autumn traditions in France and Spain

 

DJEVICA

Vi ste prethodnog mjeseca bili kao okrenuti naopako! Sve što bi započeli odlagalo se. Iza 10.11. se stvari polako popravljaju kada je riječ o poslovnom planu. Financije su nešto što će se u narednom periodu lagano popravljati pa nema potrebe da brinete. Mogući su jedino pravni problemi, vezani za neke stare papirologije.

U ljubavnom životu je situacija jednolična. Slobodni mogu očekivati promjene statusa tek krajem mjeseca, dok zauzeti imaju manje vremena za partnera, uslijed pretjerane okupacije poslom i financijama. Bolji dani se smiješe od trećeg tjedna mjeseca. Tada će biti vrlo živo, uz dosta flerta, dopisivanja i iznenadnih prilika!

Osjetljivi su bubrezi i probavni trakt.

 

 

 

VAGA

Čini vam se da su vas mnogi iznevjerili i ne znate kuda dalje. Dosta sukoba i poteškoća u odnosu sa suradnicima i nadređenima je bilo i još uvijek traje. Pojedini pripadnici znaka su toliko nezadovoljni da bi rado mijenjali posao. Još nije trenutak za tako radikalne poteze. Strpite se i sačekajte. Problemi s papirologijom vas prate do 07.11., nakon čega ćete uspjeti srediti stvari.

U ljubavi vam je situacija izuzetno napeta! Zauzeti pripadnici znaka se suočavaju s dosta jakom ljubomorom partnera, dok oni drugi imaju dosta poteškoća s odabirom istih. Mnogi će ovog mjeseca donijeti finalne odluke u pogledu odnosa koji već duže vrijeme stoji na staklenim nogama. A 25. i 26.11. su prilično kritični pa izbjegavajte rasprave!

Problemi s hormonima.

 

 

 

 

ŠKORPION

Mjesec pred nama je vaša odlična prilika da važne poslove s inozemstvom dogovorite i sve papire tim povodom regulirate. Najplodonosniji period godine za financije i posao je tu, pred vama. Posebno se izdvajaju drugih petnaest dana mjeseca, kada se financije vidno popravljaju!

U ljubavi vas muče silna pitanja, podsvijest ne da mira, a silne analize odnosa koje ste imali u prethodne dvije i po godine vam ne daju mira. Sve uzroke i posljedice vrtite u glavi, poput malog filma. To je tako sve do 15.11., kada ćete neke važne odluke donositi. Bolji dani za ljubav kreću od 22.11.

Problemi s nesanicom.

 

 

 

 

STRIJELAC

Strijelcima je ovo vrlo zanimljiv mjesec na poslovnom planu. Od polovine mjeseca se otvaraju mogućnosti koje ste čekali pa će se financije svakako pokrenuti u boljem smjeru. Osjećate se blokirano i ne znate odakle da krenete jer su se silni dogovori izjalovili. No, još malo izdržite i iza 13.11. će se stvari pokretati u željenom smjeru. Imajte ono najteže – strpljenja.

U emotivnim odnosima je pred vama dosta živ mjesec. U njemu ćete se dosta družiti i širiti krug poznanika i prijatelja. Postoji mogućnost da se netko iz tog segmenta također pokrene ka vama i da shvatite da je tu oduvijek bilo iskri. Zauzeti mogu imati nesporazume početkom mjeseca, ali se sve to lagano rješava nakon 11.11.

Umor.

 

 

 

 

JARAC

Na poslovnom planu je mjesec pred vama vrlo važan za realizaciju većih projekata na koje se duže vrijeme čekalo. Iza 21.11. sve počinje sličiti na uspješnu priču koja će kroz vrijeme potvrditi svoju kvalitetu. Novac stiže, sporije od planiranog, ali sve ide prema proračunima. Mogući su problemi pravne prirode u pogledu ispravnosti određenih ugovora. Rješenja se mogu očekivati od trećeg tjedna mjeseca. Dani 1., 2., 10. i 11.11. su vrlo dobri za financije.

U emotivnom životu je pred vama mjesec u kojem ćete dosta odnosa stavljati na test, razmišljati što trebate činiti i kada. Od trećeg tjedna mjeseca se otvaraju prilike da emotivno stanje promijenite na bolje, strast će nadjačati vaše racionalne momente i obrazloženja.

Problemi s kičmom i kostima.

 

 

 

VODENJAK

U pogledu posla, dosta dinamičan mjesec! Pokrenut će se dosta stvari s papirologijom koje su se čekale. Iza 15.11. stvari počinju napredovati. Imate podršku kolega za brojne planove koje želite iznijeti kolektivu. Nezaposlenima se pruža prilika da taj status ovog mjeseca promjene. Još uvijek vam se čini da sav novac koji dolazi završi tko zna gdje, ali to je tako još vrlo kratak period!

U emotivnim odnosima vam mjesec pred nama nudi dosta prilika za nova poznanstva. Mogući su kontakti i s osobama iz inozemstva, sve je otvoreno, a vi prilično maštoviti. Postoji mogućnost obnove nekih odnosa, do trećeg tjedna mjeseca.

Osjetljivog ste stomaka.

 

 

 

 

 

RIBE

Mjesec pred nama vam je dosta naklonjen, kada je poslovni plan u pitanju. Dosta ponuda se otvara pa će oni koji žele promjene, iste uspjeti i realizirati. Mogući su problemi s dokumentima, nekog objekta, nekretnine, ali se isti rješavaju do kraja mjeseca. Novac vam prolazi kroz prste, neke stare dugove ćete plaćati do 13.11., nakon čega će stvari krenuti dosta boljim smjerom.

Ljubavna situacija je vrlo zamršena. Neki odnosi iz prošlosti će vam okupirati um, dušu, srce pa ćete poželjeti da iste sebi razjasnite. Uspjet ćete u tome, neosporno, ali i uložiti previše energije u stvari koje su ostale arhivirane. Od trećeg tjedna mjeseca se pokreće dosta toga! Nove osobe i šanse će uzeti primat. Zauzeti mogu imati nesuglasica s partnerom, u prvim danima mjeseca.

Dobro se osjećate.

 

 

 

 

 

Jovana Milekić/astroportal.in

 2,336 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *