Mjesečni horoskop za srpanj/jul: Dvije pomrčine, mnogi preokreti – Lava čeka romansa, a Vodenjaka obilje!

Mjesečni horoskop za srpanj/jul: Dvije pomrčine, mnogi preokreti – Lava čeka romansa, a Vodenjaka obilje!

Ovaj ljetni mjesec će biti dosta turbulentan jer se događaju dvije pomrčine. Prva pomrčina je pomrčina Sunca, odmah 2. srpnja/jula u Raku, gdje se događaju razni preokreti u obiteljima, s roditeljima, u kući i emotivnim događanjima koja mogu biti pozitivna, a i negativna.

Ovu pomrčinu osjećaju najviše Ovnovi, Vage, Jarci, Rakovi i Lavovi, jer se radi o Suncu koji je vladar Lava. Mnoge promjene su aktivne pa budite spremni na njih jer mogu biti i bolne promjene.

Merkur će biti retrogradan od 7. srpnja/jula u Lavu sve do 19. srpnja/ jula i pravit će kvadrat s Uranom iz Bika što nam daje razne stresove i svađe pa se može pokazati u prometu, avio letovima i drugim prijevoznim sredstvima, stoga budite oprezni. Ovaj aspekt donosi i moguć osjećaj usamljenosti, izbjegavanje svakodnevnog života uz maštu, lijenost, nejasne ideje, nepokretnost.

Najviše pogađa Bikove, Lavove, Škorpione, Ovnove, Vage i Jarce. Venera, planeta ljubavi, je od 3. do 28. srpnja/jula u Raku i donosi najviše mogućnosti za ljubav Ribama i Škorpionima, dok harmoniju mogu osjećati Bikovi , Djevice i Jarci. Mars ulazi u Lava 2. srpnja/jula i nosi sa sobom ogromnu energiju koju će najviše osjetiti sami Lavovi, Bikovi, Škorpioni i Vodenjaci.

On će biti u kvadratu s Uranom veći dio mjeseca pa možemo očekivati nekontrolirane eksplozije, rasipanje energije, pogrešne reakcije, nesposobnost reagiranja, razne povrede koje pokazuje vaš osobni horoskop.

 

 

 

 

 

Druga pomrčina, pomrčina Mjeseca se događa u Jarcu 16. srpnja/jula što nam može donijeti vraćanje na stare emotivne tokove, blokade emocija, konflikte sa šefovima, roditeljima i druge emocije koje su duboko u nama utkane. Saturn u retrogradnom kretanju pravit će konjukciju s Južnim Mjesečevim čvorom od 1 .do 12. srpnja/jula pa pojedine osobe mogu očekivati ekstremno ograničavanje i krute osobne navike, dok gledano s pozitivne strane mnoge osobe mogu postići uspjeh baveći se strukama koje su neobjašnjive.

OVAN

Sada je vrijeme da popravite mnoge stvari koje su bile pogrešne. Mnogi Ovnovi mogu imati veći odljev novca, a posebno se to može odnositi na kućne i obiteljske troškove. Jako je naglašeno da imate više novca od drugih osoba ili špekulacija, dok se kredit sada ne preporučuje.

Vi koji imate partnera, sada je vrijeme da se harmonizira vaš ljubavni život. Mnogi Ovnovi sada mogu upoznati novog partnera. Kako je Merkur retrogradan, pokušajte ne reagirati na provokacije. Fizička i mentalna kondicija je dobra.

 

 

 

BIK

Ovog mjeseca imate šansu popraviti komunikaciju s okolinom. Moguća su poslovna kraća putovanja i mnogi kontakti. Retrogradni Merkur će stvarati probleme u vašem polju komunikacije pa dobro pazite da ne dođe do konflikta. Mnogi Bikovi mogu imati i ugrožene financijske aspekte pa se ne živcirajte, jer do novca možete doći od kredita, posuđivanja, prodaje ili izdavanja nekretnine.

Venera je u Raku pa možete imati emotivne izljeve s postojećim partnerom ili poznanstvo s novim. Pojedini Bikovi mogu imati zbog retrogradnog Merkura i nesporazume u partnerskim odnosima i u kući. Mogući su stresovi i nesanica, a ipak zbog Venere u Raku dobra je fizička kondicija.

BLIZANCI

Vama će biti dobar ovaj mjesec ako se potrudite, uspjeh je zagarantiran u financijama. Komunikacija je dosta naglašena i uspješna pa se sve dogovorite kada su poslovi i financije u pitanju. U ovom mjesecu vam se ne preporučuje da posuđujete novac ili podižete kredit. Sve vrste komunikacije za dogovore, pregovore, predavanja, radionice sada su otvorene i predstoji dobra zarada.

Emotivno, vi se više ne zadovoljavate samo riječima, sada tražite i djela ili neke nagrade, poklone, a kako je Merkur retrogradan, onda može doći i do nesporazuma pa dobro obratite pažnju i budite tolerantniji. Potrudite se odmoriti jer su naglašene nervoza, zamaranje i nesanica.

 

Slikovni rezultat za ljeto horoskop

 

 

RAK

Ovo je vaš mjesec pa ga lijepo iskoristite, jer vam je samopouzdanje na vrhuncu. Krenite u realizaciju vaših projekata koje ste od ranije isplanirali. Pomrčina se događa u vašem znaku pa malo zastanite i pripremite se za promjene u narednom periodu. Što se tiče financija, one su dobre i vi imate veću zaradu preko svoje profesije kojom se bavite. Iskoristite dobre prilike kada su financije u pitanju. Mnogi Rakovi imaju ovog mjeseca šansu dobiti kredit, ali ipak dobro razmislite koliko vam se isplati.

Veliki trud i napor će uroditi plodom. Emotivno kod vas je Venera pa možete uživati u ljubavi s postojećim partnerom, a i dobiti neki poklon od partnera koji vam može mnogo značiti. Kako je Merkur retrogradan, ako dođe s partnerom do nesporazuma ne uzimajte mu svaku riječ za zlo već mu oprostite. Što se tiče zdravlja, Mars napušta vaš znak i možete sada biti mnogo opušteniji, s manje nervoze.

LAV

Kod vas nisu naglašene neke veće poslovne i financijske mogućnosti. Mnogi Lavovi zbog retrogradnosti planeta mogu doći do financija od iznajmljivanja nekretnina ili nekih brzih špekulacija, što vam donosi Jupiter iz Strijelca i retrogradni Merkur. Emotivno vi imate najviše sreće tijekom cijele godine pa je i ovaj mjesec pod dobrom energijom ljubavi.

Treba obratiti pažnju jer će Mars tranzitirati kroz vaš znak i Merkur će biti retrogradan pa se ne svađajte i gledajte kroz neku kreativnu energiju izbjeći nervozu i stres. Kod mnogih Lavova je moguća tajna ljubav ili flert. Mars u vašem znaku vam može donijeti mnogo energije, obaveza, stresa i prolaznih problema.

 

 

 

 

 

DJEVICA

Kod vas je izraženo ovog mjeseca druženje s istomišljenicima, humanitarni radovi, uključenja u neke grupe, dok mnoge Djevice mogu realizirati svoje planove. Sretne okolnosti su vam naglašene i priljev novca koji ste zaradili kroz vašu profesiju je siguran. Napokon će se vaše financije uvećati. Nikako se ovog mjeseca ne preporučuju pozajmice niti krediti. Vjerojatno ovog mjeseca možete nešto novca i odvojiti za neki lošiji period kada ne budete imali veće priljeve novca.

Emotivno, ako otvorite svoje srce onda ljubav vas direktno pogađa. U drugoj polovini mjeseca može doći do nekog nesporazuma, jer je Merkur retrogradan pa budite tolerantni. Veća je naglašenost primanja ljubavi nego davanja pa dobro razmislite. Sada treba naći vrijeme za sebe i opuštanje da ne dođe do povećane iscrpljenosti, stresa i nesanice.

VAGA

Vaše polje karijere je u prvom planu pa ako niste dobili što zaslužujete ili neku nagradu, sada je potražite. S vašim šefom ili roditeljem s kojim ste u nekoj krizi sada možete postići dogovor ako uopće postoji nesporazum. Naglašeni su veći financijski priljevi novca ako sklopite ugovor s vašim poslovnim partnerom. Čuvajte se osobe iz okruženja koja čeka vašu grešku da bi vam zamjerila. Merkur je retrogradan pa bi trebalo dobro razjasniti sve ugovore ili dogovore da ne dođe do greške.

Moguće su i novčane dobiti od tuđe imovine koju vi niste stekli, od izdavanja nekretnine ili neke prodaje. Emotivno mnoge Vage će ostati u vezi, iako nisu u potpunosti sretne i zadovoljne. Pojedine Vage će svoju maštu prenijeti partneru da bi razbile monotoniju i dosadu svakodnevnice. Moguć je stres i anksioznost pa se odmarajte.

 

 

 

 

ŠKORPION

Mnogim Škorpionima su naglašeni inozemstvo i stranci. Sve što ste planirali i ka čemu stremite sada se može lijepo uokviriti i donijeti ishod. Ako ste u nekom parničnom postupku, sada se može završiti u vašu korist. Što se tiče financija, još vam je Jupiter naklonjen pa gledajte nešto uštedjeti za lošiji period. Merkur je retrogradan pa se ne preporučuju nikakvi krediti niti ulasci u zaduženja.

Emotivno je povezano s financijama pa ako nemate partnera vi ga možete pronaći u tom području ili u nekom restoranu. Svi vi koji imate partnera izbjegavajte svađe i čuvajte vašu ljubav. Merkur je retrogradan u drugoj polovini mjeseca pa se čuvajte nepovoljnosti. Više se družite s pozitivnim osobama i čuvajte se stresa dok vam je energija dosta dobra.

STRIJELAC

Planete ukazuju na to da vam je naklonjeno okruženje i da su vam povoljni aspekti za financije koje nisu stečene vlastitom zaradom već kroz kredite, nasljeđa od izdavanja nekretnina. Kako vam je naglašeno osmo polje, sada vam se ne preporučuje da uzmete zajam jer se neće isplatiti. Neki projekti bi se trebali preformulirati i ispraviti. Polje inozemstva i stranaca vam je naklonjeno za karijeru.

Emotivno su naglašene vatrene strasti i mnogo bolje uspostavljanje komunikacije i intime s potencijalnim partnerom. Kada bude Merkur u retrogradnom hodu, mogući su problemi s partnerom pa obratite pažnju i ne svađajte se. Što se tiče zdravlja, više se odmarajte mada je Mars izašao iz vašeg polja psihe pa će sada biti mnogo lakši period za vas.

 

 

 

 

 

JARAC

Vi možete u ovom mjesecu očekivati da zasjate u karijeri kada je javnost u pitanju. Mogući su novi ugovori, dogovori i partnerski odnosi. Pojedini Jarci mogu dobiti na nekim sudskim parnicama. Moguće su financije preko kredita i pozajmica. Kako je Merkur retrogradan, dobro se preračunajte isplati li vam se to.

Emocije i polje ljubavi je palo u polje partnerstva pa ako ste sami, sada možete ući u neku dugoročnu i trajnu vezu dok zauzeti mogu postići dogovor gdje su bili nesporazumi. Zbog retrogradnosti Merkura i položaja drugih planeta sada treba dosta paziti da ne pokvarite vašu vezu u partnerskim odnosima. Što se tiče zdravlja, Mars će tranzitirati vašim poljem psihe pa izbjegavajte nervozu i pokušajte se odmarati.

VODENJAK

Vi možete očekivati da se realizirate na poslovnom planu u javnosti. Što se tiče polja financija, kod vas je izražen timski rad tako da ste tu na dobitku. Moguće su i sretne okolnosti kroz igre na sreću. Mnogi Vodenjaci mogu kroz polje i rad s prijateljima zaraditi novac.

Emotivno ste povezani s retrogradnim Merkurom, jer je to vaše polje emocija i intime pa bi moglo doći do nesporazuma s partnerom. Venera će vam davati mogućnosti da preko posla upoznate partnera u ljubavi, a kod pojedinih Vodenjaka će dati harmoniju u obiteljskoj atmosferi. Zdravlje je mnogo bolje, ali ipak se odmarajte više.

 

 

 

 

 

RIBE

Ako mislite uspjeti u poslu, trebate se dobro potruditi. Najveći uspjeh možete postići ako ste u kontaktu sa strancima ili inozemnim firmama. Ribe koje traže posao najbolje da to čine u prvoj polovini mjeseca, jer kada Merkur krene retrogradno bit će mnogo teže. Emotivno vama Venera u polju romantike daje velike šanse u ljubavi pa ako ste slobodni i želite novu ljubav onda je slobodno potražite.

Mnoge Ribe će doživjeti pravi vatromet u ljubavi, a neke mogu potražiti i upoznati ljubav preko neke internet mreže. Zdravlje vam je pod aspektom stresa i anksioznosti pa potražite razonodu i opustite se.

 

 

 

 

Željka Knežević

atma.hr

 1,168 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *