Mjesečni horoskop za juni 2019

Mjesečni horoskop za juni 2019

 

 

 

 

Saznajte šta vas tokom juna 2019. godine očekuje na polju posla i u ljubavi.

 

 

 

Ovan
Za većinu Ovnova mjesec juni će biti jako uspješan na poslovnom planu. Oni koji nemaju posao, imaju velike izglede da konačno počnu da rade ono što su željeli, dok oni koji su već u poslu imaće velikih uspjeha.

Na ljubavnom planu bez većih promjena, jedino su krajem mjeseca moguće manje turbulencije, za one koji su u vezi moguće su nesuglasice pa čak i raskidi, dok se slobodnim Ovnovima krajem mjeseca smiješe nove avanture.

 

 

 

 

Bik
Kod Bikova mjesec juni će proći bez većih trzavica što se poslovnog plana tiče. Na ljubavnom planu će ipak biti vatreno, moguće se velike ljubavi koje će sredinom mjeseca moći da se stvore. Bikovi koji su slobodni imaju velike izglede da tokom ovog mjeseca juna uđu u ozbiljne veze koje imaju perspektivu i koje bi mogle jako dugo potrajati.

 

 

 

 

Blizanci
Za Blizance juni će donijeti dosta promjena što se posla tiče, mogući su i pozitivni i negativni ishodi, pa zato budite obazrivi u ovom periodu jer su moguća raznorazna iznenadjenja. U ljubavi ćete biti vrlo zadovoljni, pronaći ćete sreću pored svog partnera i on će vas iz dana u dan činiti sretnim i zadovoljnim.

 

 

 

 

Rak
Rakovi bi trebalo da se pričuvaju i prištede tokom ovog mjeseca, jer teško da će tokom cijelog ljeta biti povoljni finansijski uslovi. Ovo je mjesec kada bi morali da smanje troškove i žive štedljivije ukoliko žele da provedu ljeto mirno i sigurno. U ljubavi su moguće lijepe romanse i kraće avanture.

 

 

 

 Lav
Lavovi bi ovog mjeseca juna morali da preuzmu inicijativu na poslovnom planu i da grabe prilike koje se stvaraju ispred njih. Nemojte čekati drugu šansu, iskoristite prvu koja vam se ukaže i gurajte naprijed samopouzdano. Ljubavni aspekt je dobar, moguće su vatrene avanture pogotovo krajem mjeseca, tako da vas očekuje uzbudljiv period.

 

 

 

Djevica
Za Djevice na poslovnom planu bez većih promjena, neće biti nekih velikih iznenadjenja ni pozitivnih ni negativnih. Radite ono što volite u slobodno vrijeme i više se posvetite svom partneru koji je počeo da se osjeća zapostavljeno kao i neki od članova porodice.

 

 

 

 

Vaga
Vage moraju mjesec juni da iskoriste na najbolji mogući način i ugrabe i iskoriste bitnu poslovnu priliku koja će im se ponuditi tokom ovog perioda. Ljubav ćete malo zapostaviti, ali već krajem mjeseca otvaraju vam se nove prilike za upoznavanje nove zanimljive osobe.

 

 

 

 

Škorpija
Škorpije će konačno uživati što se posla tiče jer vas očekuje jedan miran i lijep poslovni period, iako prihodi možda neće biti na vrhuncu, neće biti ni previše stresno. Moguće su lijepe avanture i nova poznanstva sredinom ili krajem ovog mjeseca tako da budite u pripravnosti.

 

 

 

 

Strijelac
Strijelce će ovaj juni donijeti mnogo toga novog što se posla tiče pa zato budite spremni na razna iznenađenja kako pozitivna tako i negativna. Ono što vas može smiriti i dati vam prijeko potrebnu sigurnost u ovom turbulentnom mjesecu je vaš partner pa mu zato posvetite dosta vremena.

 

 

 

Jarac
Za Jarčeve ovaj mjesec juni će biti jedan od najuspješnijih ako ne i najuspješniji ove godine, kako na poslovnom planu tako i na svim drugim poljima. Bukvalno šta god da započnete ići će vam od ruke. Uživajte u ovom mjesecu uspjeha.

 

 

 

 

Vodolija
Manje nesuglasice sa kolegama na poslu ne bi smjele da vas ometaju i da se zbog toga previše nervirate i da onda zapostavljate svoju porodicu, partnera ili prijatelje. Posvetite svima vrijeme koje zaslužuju i napunite baterije za predstojeći period.

 

 

 

 

Ribe
Ribama će ovaj mjesec juni donijeti dosta lijepih stvari što se posla tiče, pa iskoristite ovaj period da napredujete ili podignete svoj posao na viši nivo.

U ljubavi bez većih promjena, oni koji su u sretnim vezama imaju velike šanse da to i održe, dok će slobodni morati vjerovatno da sačekaju slijedeći mjesec kako bi upoznali novu zanimljivu osobu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

aura.ba

 1,234 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *