Metoda ovog Austrijanca navodno izliječila više od 40 000 oboljelih od raka!

Metoda ovog Austrijanca navodno izliječila više od 40 000 oboljelih od raka!

 

Slikovni rezultat za breuss

 

 

U drugoj polovici posta započet će razgradnja nezdravih stanica, a nakon 6 tjedana cijeli organizam biti će potpuno obnovljen. U cilju liječenja, Breuss koristi sokove od korjenastog povrća. Terapija koju preporučuje sastoji u pijenju 3-5 dcl soka pripravljenog od cikle, mrkve, korijena celera, rotkve i krumpira. Uz to se, ovisno o oboljelim organima i tkivima, uzima do 2 litre čajnih mješavina na dan i 2 dcl bistre juhe od luka. Za vrijeme terapije iz prehrane obavezno treba izbaciti šećer, bijelo brašno, suhomesnate proizvode i konzervirane namirnice.

 

 

O čemu ovisi uspjeh terapije?

 

 

Sokove valja pipremati isključivo od namirnica iz strogo kontroliranog organskog uzgoja. Naime, korištenjem povrća zagađenog umjetnim gnojivima i pesticidima, postigli bismo posve suprotan učinak – umjesto čišćenja organizma i ozdravljenja, pridonijeli bi njegovom onečišćenju i daljnjem razvoju bolesti. Tijekom gladovanja valja obavezno voditi računa o urednoj probavi i po potrebi raditi ispiranje crijeva (klistiranje), kako razgrađene tvari ne bi ostale u organizmu i izazvale trovanje. Uz sve navedeno preporučuje se boravak na svježem zraku, tjelovježba i masaža.

 

 

Važno je imati na umu da proces liječenja podrazumijeva i njegovanje pozitivnog stava, te lišavanje stresa i nezdravih navika koje su znatno doprinijele razvoju bolesti. Ipak, budući da se tijekom terapije gubi i do 15 kilograma, ne savjetuje se djeci, trudnicama, osobama premale tjelesne težine i osobama u terminalnoj fazi maligne bolesti.

 

 

 

Breuss je napisao knjigu sa nazivom Breussov lijek protiv raka: Savjet za prevenciju i prirodni tretman raka, leukemije i ostalih prividno neizlječivih bolesti. Knjiga je prevedena na sedam jezika i prodana u više od 1 milijun kopija. U knjizi navodi da je njegovom metodom do 1980. godine izliječeno više od 40.000 bolesnih od raka i drugih teških bolesti.

 

 

VMS za Cancer Research UK tvrdi da oni ne podržavaju alternativne terapije koje nisu, navodno, poduprte znanstvenim m dokazima, te da navedena ograničena dijeta kao što je Breussova može uzrokovati pothranjenost.

 

 

Recenzija iz 2012. godine vezana za dijete protiv raka nazivaju Breussovu dijetu kao jednu od najviše spominjanih, ali upozoravaju da ne postoji evidencija za podržavanje uzimanja ovih “rak-dijeta” i da one mogu biti štetne.

 

 

 

 

 

 

Izvor: dnevno

 1,442 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *