MEDIJI NAMJERNO OVO NISU PRENIJELI! PREDSJEDNIK HRVATSKE ZORAN MILANOVIĆ : ,,NEĆEMO VAKCINISATI VIŠE OD 50% STANOVNIŠTVA, MEDIJI SIJU STRAH” (VIDEO)

MEDIJI NAMJERNO OVO NISU PRENIJELI! PREDSJEDNIK HRVATSKE ZORAN MILANOVIĆ : ,,NEĆEMO VAKCINISATI VIŠE OD 50% STANOVNIŠTVA, MEDIJI SIJU STRAH” (VIDEO)

Kako je moguće da domaći mediji pa i većina medija iz regiona nisu preneli jednu od možda najbitnijih izjava nekog visokopozicioniranog političara i to predsednika jedne zemlje, Hrvatske.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Da li je medijska manipulacija otišla toliko daleko ili je mešavina manipulacije i straha dovela do toga da niko u Srbiji ali i u regionu ne čuje izjavu predsednika Republike Hrvatske, Zorana Milanovića koji je ,,išamarao” baš te medije i njihovo širenje panike ali i zadao težak kroše korona agendi i masovnoj, obaveznoj vakcinaciji.

Da, medijska manipulcija otišla je toliko daleko ali zato je naša redakcija tu da vam prenese vest od pre nedelju dana koju nista mogli nigde da pročitate i da čujete i zapamtite ovo nije mala stvar i zapamtite još nešto, ovo je namerno izostavljeno iz novosti svih redakcija.

 

 

 

Šta se zapravo desilo?

Naime, Milanović je u uključenju za hrvatski N1 upitan od strane novinarke ,,šta on misli o tome što u hrvatskoj vakcinacija nije na nivou zemalja Evropske Unije” na šta je on odgovorio: ,,Ma baš me briga, dovoljno smo vakcinisani, svi to znaju. Dakle nećemo ići više od 50% a oni neka nas ograde žicom”- rekao je predsednik Hrvatske

On se nakon toga kako možete videti u videima ispod ovog teksta osvrnuo na medijsku manipulaciju i kako je rekao ,,sejanje straha” medija koji direktno učestvuju u korona propagandi.

Podsetimo, Milanoviću ovo nije prvi put da iskaše svoje nepoverenje ka COVID-u 19, tačnije ka načinu postupanja u toku pandemije straha i virusa koji još uvek nije izolovan.

Zašto ovo nisu preneli domaći mediji? Ponovićemo, zato što su oni direktni saučesnici i jedni od organizatora ove histerije koja VAS i NAS direktno ugrožava.

 

 

 

 


nultatacka.rs

 1,927 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *