Magija mirisnog cimeta: Privucite ljubav, novac i blagostanje

Magija mirisnog cimeta: Privucite ljubav, novac i blagostanje

Upotreba cimeta u magiji vjekovna je tradicija. Energija ove biljke povezana je sa muškim principom, čiji je vladar Sunce i element vatra. Rituali sa cimetom često se izvode da bi se predvidjeli budući događaji, ali i u svrhu iscjeljenja u ljubavnoj magiji, a ovaj začin važi i za jak afrodizijak. Može se koristiti kao prah, ali prednost ima ulje jer ima jaču energiju. Iako u radnjama možete kupiti gotovo, ezoteričarima savjetuju da ga onaj ko izvodi ritual napravi sam, jer mu je u tom slučaju jača moć.

 

https://aura.ba/wp-content/uploads/2018/09/362-cimet-i-med.jpg

 

 

 

Zaštita
Zbog muške, aktivne energije, cimet je idealno magijsko sredstvo za zaštitu. Devet štapića cimeta povezati crvenom trakom, a potom svežanj okačiti iznad vrata. To će sprečiti ulazak neprijatelja i loše energije u dom. Isti takav svežanj može se postaviti i na sims prozora.

Dobra finansijska situacija kao i lični prosperitet, takođe su povezani s muškom energijom. Štapići od cimeta u kombinaciji sa karanfilićem, đumbirom i pomorandžinom korom donose povišicu, unaprjeđenje ili promjenu posla. Dovoljno je da se bilje stavi u zelenu vrećicu koja se potom stalno nosi u torbi.

 

 

 

Ljubav
Zbog elementa vatre, cimet je moćan sastojak ljubavne magije. Ritual je jednostavan: zapaliti štapiće cimeta ili ih držati pod jastukom.

 

 

 

 

 

aura.ba

 1,929 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *