Mačke vide zle duhove u kući – evo kako se tada ponašaju

Mačke vide zle duhove u kući – evo kako se tada ponašaju

One su poznate kao istjerivači zlih duhova iz domova. Ako vidite mačku da dugo sjedi u jednom dijelu prostorije i gleda u nešto, to može biti pokazatelj prisustva zlih duhova.

 

 

 

Kada se mačka mota nekome oko nogu, tada s njim dijeli svoju pozitivnu energiju, zapravo je prenosi na njega. Zato nije pametno odgurivati je od sebe u strahu od dlaka jer za mačke kažu kako su čarobne životinje. Na primjer, strahujete li od uroka ili se bojite kako vam netko želi napraviti nešto loše, tada dodirujte svoju mačku s obje ruke, mazite joj lijevu šapu pa nastavite do repa. 

 

 

 

Mačke imaju pozitivnu auru i zato ih je dobro imati. Osim što će od zla i negativne energije čuvati kuću, čuvat će i sve ukućane. One su poznate kao istjerivači zlih duhova iz domova. Ako vidite mačku da dugo sjedi u jednom dijelu prostorije i gleda u nešto, to može biti pokazatelj prisustva zlih duhova. U takvim situacijama je preporuka zapaliti pelin i zadimiti kuću.

 

 

Zanimljivo je kako ove životinje u kući i oko nje najviše borave na mjestima gdje je najviše negativne energije. U Rusiji imaju ritual da prije useljenja u novi dom, u njega najprije puste mačku. Ona tada eliminira negativnu energiju starih vlasnika i unosi pozitivnu. Naime, mačke žive u visokim energetskim zonama.

Jačina moći ovisi o tome kojoj vrsti pripada. Pa se tako vjeruje da mačke Perzijske, Sphinx, Rex i Munchkins rase imaju duplo više magičnih i iscjeliteljskih sposobnosti u odnosu na druge.

Važno je i koje su boje:

  • Crna – povezuje se s okultnim moćima, vješticama, magijom i zaštitom. Crne mačke imaju veliku moć upijanja negativne energije i donose mudrost te moć dobrog rasuđivanja.
  • Crvena – vežu se uz mušku energiju i privlače novac.
  • Plavkasta ili sivkasta – pomaže u održavanju osjećaja sreće, ljubavi, mira, kao i emocionalne stabilnosti.
  • Bijela – mačke ove boje smanjuju stres i imaju energiju koja privlači dobro zdravlje.
  • Dvobojna – donose dugovječnost i uspjeh.
  • Trobojna – štite od zla i privlače prosperitet i sreću.
  • Prugasta – privlače veselje i dobro raspoloženje te štite od stresnih situacija.

 

 

 

 

(24sata.hr)

 1,136 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *