LUDILO BEZ LIJEKA: CILJ MI JE DA IZLUDIM NEVAKCINISANE I RADIĆU TO DO KRAJA, KAŽE MACRON!

LUDILO BEZ LIJEKA: CILJ MI JE DA IZLUDIM NEVAKCINISANE I RADIĆU TO DO KRAJA, KAŽE MACRON!

Francuski predsednik Emanuel Makron podigao je kovid ludilo na viši nivo i izazvao šok u utorak (4. januara) kada je upozorio nevakcinisane ljudi u Francuskoj da će im namerno ići na živce, tako što će im ograničavati pristup ključnim aspektima života.

„Ne želim da iznerviram Francuze… Ali što se tiče nevakcinisanih, zaista želim da ih iznerviram. I nastavićemo to činiti, do kraja. To je strategija”, rekao je on za list Le Parisien. Predsednik Francuske je dodao da bi to značilo “što je više moguće ograničiti njihov pristup aktivnostima u društvenom životu”.

 

 

MAKRON: CILJ MI JE DA DO LUDILA DOVEDEM NEVAKCINISANE, RADIĆU TO DO KRAJA, TO JE STRATEGIJA

 

 

„Morate im reći: od 15. januara više ne možete ići u restoran, ne možete više na piće, ne možete više na kafu, ne možete više u pozorište, ne možete iću u bioskop”, nastavio je.

Makronove primedbe izazvale su momentalnu osudu od političkih rivala, uključujući i moguće protivnike na predstojećim izborima. Eric Zemmour i Marine Le Pen kritikovali su predsednika, a Le Pen ga je optužila da “istrajava u podelama” i da nastoji “necepljene učiniti građanima drugog reda”.

 

Francuski parlament trenutno raspravlja o pretvaranju “zdravstvene propusnice” u “propusnicu za vakcinu” koja bi sprečila nevakcinisane ljude da pristupe većini javnih zatvorenih prostora, čak i sa negativnim testom na SARS-CoV-2.

Nulta Tačka/EuroNews

 837 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *