Ljekari padaju poput muha u Torontu – Za dvije nedelje umrlo čak 5 LJEKARA a svi su bili vakcinisani!

Ljekari padaju poput muha u Torontu – Za dvije nedelje umrlo čak 5 LJEKARA a svi su bili vakcinisani!

Ne, ovo nije nikakva dezinformacija već realna i zabrinjavajuća vest. Lekari padaju poput muva u Torontu. 

Troje od ovih petoro mrtvih lekara su čak bila iz jednog zdravstvenog sistema — Trillium Health Partners. Druga dva smrtna slučaja lekara u Torontu od 15. jula su povezana su sa srčanim problemima, uključujući jednu od 27-godišnje žene.

Broj mrtvih lekara u oblasti Toronta u poslednje dve nedelje popeo se na pet, od kojih su četiri bila mlađa od 50 godina. Jedan je navodno preminuo od raka pluća, dvoje od očiglednog srčanog kolapsa, a uzrok smrti nije otkriven za druga dva. Svi ovi lekari su gotovo sigurno primili najmanje tri mRNA vakcine protiv COVID-a 19.

 

U ovom gradu je za dve nedelje umrlo čak 5 LEKARA a svi su bili vakcinisani protiv COVID-a 19

 

 

Bolnice insistiraju da smrtni slučajevi nisu ni na koji način povezani sa vakcinama protiv COVID-a 19. „Glasine koje kruže društvenim medijima jednostavno nisu istinite“, tvitovao je Trillum — gde su tri lekara radila — u sredu (27. jula).

Bolnica sa četvrtim mrtvim lekarom, dr Polom Hanamom, dala je sličnu izjavu: „Opšta bolnica u Severnom Jorku može da potvrdi da tragična smrt dr Pola Hanama nije bila povezana sa COVID-19 ili vakcinacijom bilo koje vrste.

 

 

NultaTačka/TorontoSun

 1,817 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *